3 vyrai pagal Zodiako ženklą, už kurių moterys jaučiasi kaip už mūro

Nors moterys šiais laikais puikiai sugeba pasirūpinti savimi, vis dėlto daugeliui malonu šalia jausti tvirtą vyrišką petį. Daugelis svajoja apie tokį gyvenimo draugą, apie kurį galėtų pasakyti: „Už jo – kaip už mūro sienos“.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2022, 11:27 AM

Tokia svajonė tikrai išsipildys, jeigu pavyks susieti gyvenimą su vienu iš šių Zodiako ženklų. Jie laikomi pačiais patikimiausiais ir atsakingiausiais Zodiako ženklais.

Jautis

Pats Jaučio įvaizdis kelia asociacijas su pasitikėjimu, atsparumu ir saugumu. Kaip sutuoktinis šio ženklo vyras visų pirma pasireiškia kaip šeimos aprūpintojas ir stengiasi, kad jo namuose nieko netrūktų. Jaučio tikslas – įvyti sėkmingo šeimos žmogaus statusą ir viską, kas su tuo susiję: gerai įrengta namą su kokybiškais baldais, prabangų automobilį garaže ir gražuolę žmoną šalia.

Avinas

Vyras Avinas – bebaimio karo ir nedisciplinuoto vaiko mišinys. Tai veiksmo žmonės, atkaklūs ekstravertai. Šeimoje jie nori būti svarbiausi. Moteris turi palaikyti tokį jo įsitikinimą, ir tada jis dėl jos padarys viską, kas įmanoma (ir neįmanoma). Paprastai Avinai ugningi, spontaniški ir nepriklausomi.

Ožiaragis

Šie vyrai sukurti tam, kad rūpintųsi savo moterimis tiek finansiniu, tiek emociniu atžvilgiu. Jie yra pačių patikimiausių Zodiako partnerių viršūnėje, todėl jų gyvenimo draugėms vargu ar prisieis pavyduliauti savo brangiųjų Ožiaragių. Tačiau šį ženklą valdo Saturnas – mūsų pasąmonės planeta, todėl kartais Ožiaragis, to nė nesuvokdamas, gali prarasti savikontrolę. Tai priežastis, dėl ko Ožiaragis mėgsta kontroliuoti kiekvieną smulkmeną, manydamas, kad taip jis gali išvengti savo paties neatsakingų veiksmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.