5 Zodiako ženklai, kurie gali gyventi betvarkėje

Pasirodo, pomėgį tvarkytis nulemia žvaigždės. Vienų Zodiako ženklų atstovai kasdien šluosto kiekvieną dulkelę, o kitiems ir betvarkėje gyventi gerai. Štai šie ženklai.

 Betvarkė.<br> 123rf nuotr.
 Betvarkė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-16 12:54

Dvyniai

Jie mėgsta tvarką namuose, tik jeigu ją kuria kas nors kitas. Patys Dvyniai neypatingai stengiasi paversti savo būstą pavydziniu ir pedantiškai sutvarkytu. Dažnai Dvynių daiktai išsimėto po namus, o kriauklėje liūdi puodelis su vakarykšte kava. Bet tokios smulkmenos niekada netrikdo Dvynių.

Liūtas

Liūtas pernelyg užsiėmęs savo projektų realizavimu, todėl švara namuose rūpinasi jo namiškiai. Jis organizuoja prabangų vakarėlį, surengia labdaringą vakarą, bet pamiršta dulkes, susikaupusias ant televizoriaus. Liūtas įsitikinęs, kad tvarkymasis – ne jo stichija, išmintingai pavesdamas nemalonius įgaliojimus kitiems žmonėms. Bet jeigu prireiks išmintingo patarimo, kaip veidržodžio paviršių padaryti nuostabiai blizgų, jis būtinai pasakys.

Šaulys

Sunku rūpintis tvarka namuose, jeigu juose retai būni. Nenuostabu, kad Šaulys nepretenduoja į didžiausio švaruolio titulą. Tokia gyvenimo proza jo nedomina. Grįžęs iš eilinės kelionės jis bando prisiminti, kur padėtos daržovės, todėl tvarkosi tegul kas nors kitas.

Ožiaragis

Užsiėmusiam Ožiaragiui retai šauna į galvą tvarkyti namus, nes jis dirba ištisą dieną. Dažnai Ožiaragiai dirba ir naktines pamainas, ir net per šventes, todėl jie turi daug pateisinamų priežasčių pamišti susitvarkyti. Užtat Ožiaragis visada žino, kam reikia pavesti tokią atsakingą misiją, ir kaip juos kontroliuoti.

Vandenis

Genialius ir dvasingus Vandenius retai domina nuobodūs ir pilki darbai. Priešingai, jiems patinka lengvo chaoso būsena, kai krūvoje susimaišę daiktai įkvepia eiliniam originaliam sumanymui. Vandenis niekada nesibars ant namiškių dėl betvarkės, nes jis nelabai supranta, kaip ta tvarka iš viso atrodo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.