2 Zodiako ženklai, kurie nesutverti darbui

Yra tokių žmonių, kuriems geriau sėdėti namuose, nei eiti į darbą. Tą lemia skirtingos priežastys, bet iš dalies kaltos ir žvaigždės. Štai du Zodiako ženklai, kurių atstovai nesutverti darbui.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2022, 11:59 AM

Dvyniai

Dvyniai nesukurti monotoniškam ir vienodam darbui, tokiam, kaip biure. Jie greitai pavargsta ir nusivilia, supratę, kad griežtas bosas nesiruošia jų anksčiau laiko išleisti namo, o kolegos – užbaiginėti jų nepadarytų darbų.

Dvyniai mano, kad darbas turi įkvėpti ir džiuginti, todėl susidūrę su sunkumais pasiduoda. Vienodas ir juo labiau sėdimas darbas Dvynius „žudo“.

Šis ženklas labai lengvabūdiškai žiūri į darbą, jo atstovai sugeba pavesti savo kolektyvą, pamiršdami padaryti svarbų darbą. Dažnai Dvyniai bijo imtis atsakomybės, sukeldami rūpesčių kolegoms.

Jiems tinka tik kūrybinis darbas, nereikalaujantis rutinos ir standartinio grafiko. Priešingu atveju darbuotojas Dvyniai neišvengiamai nervins vadovybę, o pats blaškysis iš vieno pašalio į kitą, nerasdamas sau vietos tvankiame biure.

Žuvys

Žuvų elgesys darbe tiesiogiai priklauso nuo jų šiandieninės nuotaikos. Jeigu jų nuotaika gera, jos gali nuversti kalnus. Bet pakanka Žuvims pasiduoti panikai ar nusivylimui, ir jos tampa ne pačiu geriausiu darbuotoju.

Didelis šio ženklo trūkumas – padidintas jautrumas visiems įmanomiems veiksniams: kolegoms, viršininkui, gandams, darbo vietos aplinkai.

Žuvys labai emocingos, jos linkusios giliai į širdį imti bet kokias nesėkmes. Joms sunkiai atsistato dvasinė pusiausvyra, jos bijo naujų nesėkmių.

Dažnai Žuvys svajoja, kaip būtų gerai likti namuose, kad nereikėtų patirti streso darbe. Jeigu šio ženklo atstovui atsiras galimybė pailsėti, jis su malonumu pasinaudos tokiu šansu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.