Didžiausias jūsų trūkumas pagal Zodiako ženklą

Niekas nėra tobulas, bet žinant silpnąsias savo puses viską įmanoma pataisyti. Kiekvienas žvaigždynas savo globotinį jam gimstant apdovanoja visa puokšte bruožų, tarp kurių yra ir trūkumų. Sužinokite, kas kliuvo jums ir kaip galite tai ištaisyti, kad savo gyvenimą padarytumėte geresnį.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2022, 11:30 AM

Avinas

Šio ženklo atstovai labai jau nekantrūs. Jeigu ko nors nori, duokite jiems čia ir dabar. Jie būna pernelyg įžūlūs ir netaktiški, nors to užsispyrusiai nepastebi.

Pagalvokite, kaip toks elgesys atrodo iš šalies, ir suprasite, kas principas „eiti buldozeriu“ suveikia anaiptol ne visada. Todėl, jei norite būti sėkmingi, pasisemkite kantrybės.

Sėkminga karjera, svajonių automobilis ir panašiai – visa tai reikalauja laiko ir kantrybės. Viskas bus, bet ne šiandien ir ne dabar. Netrepsėkite kojomis ir nesipiktinkite, kad po to nesigailėtumėte praleistų galimybių.

Jautis

Meilės ir pinigų – štai ko visada nori šio ženklo atstovai, ir jiems visada būna maža. Jautis nuolat burbuliuoja ir yra nepatenkintas, nes jis kažko neturi.

Išeitis – išmokti pasitenkinti tuo, ką turite. Kitaip rizikuojate pavirsti senu niurgzliu būdami vos 25 metų. Atminkite, kad pačių svarbiausių dalykų už pinigus nenupirksi. Ir visa tai jūs jau turite, saulę, praeivio šypseną, gerą filmą, gerą draugą. Džiaugsmas slypi smulkmenose.

Dvyniai

Dvyniai būna skirtingi, bet vienas jų bruožas nesikeičia: jiems trūksta takto ir supratimo. Šio ženklo atstovams kažkodėl atrodo, kad jie visada teisūs, o kiti – ne.

Tad Dvyniams nepakenktų parodyti daugiau supratingumo. Kiekvienas žmogus mato pasaulį savaip, ir to dera nepamiršti.

Vėžys

Vėžiui trūksta šaltakraujiškumo ir ištvermės. Jei tik kas ne taip, kaip jis sugalvojo – pykčio protrūkis ir susierzinimas. Saugokite nervus ir širdį, brangūs šio „karšto“ ženklo atstovai.

Stenkitės užsiimti tuo, kas padeda atsipalaiduoti: užsirašykite į piešimo kursus, nueikite į koncertą ar teatrą. O galima tiesiog nusipirkti popkorno, įsitaisyti ant sofos su artimais žmonėmis ir pasižiūrėti mėgiamą filmą.

Atsiminkite, kad gyvenime ne visada būna taip, kaip jūs norite. Ir ne tik jums, bet ir visiems žmonėms be išimties.

Liūtas

Kuklumas ir karalius Liūtas – žinoma, beveik nesuderinami dalykai, bet jei norite būti laimingi, teks eiti prieš prigimtį. Liūtui praverstų išmokti gyventi kukliau ir nešvaistyti pinigų į kairę ir į dešinę. Ypač kai jų ir taip nepakanka.

Šio ženklo atstovai sau pakankami, egocentriški, bet ne užkietėję egoistai. Jie tiesiog kažkodėl nusprendė, kad yra Visatos centru, o visi kiti – tik šildosi jų šlovės ir puikumo spinduliuose.

Kai tik Liūtas supras, kad tai netiesa, santykiai su kitais žmonėmis susitvarkys. O tai reiškia – jis ir pasieks išsvajotą karjeros viršūnę, ir atras meilę. Priešingu atveju – liks išdidžioje vienatvėje ir be pinigų.

Mergelė

Mergelės turi suprasti, kad visi žmonės skirtingi. Kažkas perskaitė vos dvi knygas per gyvenimą, o kažkas pabaigė tris universitetus. Kažkas dirba su savimi, o kiti pasitenkina paprastu gyvenimu. Išsilavinimas – labai svarbu (savęs lavinimas – taip pat), bet nereikia nuvertinti žmonių, kurie neturėjo galimybės mokytis, tobulėti, keliauti ir pan. Todėl neskubėkite kritikuoti žmonių už tamsumą ir neišsilavinimą. Juk jūs žinote: apie knygą sprendžiama ne iš viršelio.

Ne visi žmonės – tokie pat perfekcionistai, kaip jūs. Ne kiekvienas susinervina tik dėl tos priežasties, kad rašikliai ir sąsiuviniai sudėti ant stalo nesimetriškai. Kai tik suvoksite šią paprastą tiesą, gyvenimas taps daug lengvesnis. Bent jau stresų tikrai sumažės.

Svarstyklės

Jums trūksta ryžto, operatyvumo ir drąsos. Tai, kad Svarstyklės viską pasveria ir šimtą kartų apgalvoja, pagirtina, bet, brangieji, jūs juk prarandate laiką. Kol jūs abejojate, kiti veikia ir pasiekia sėkmės. Todėl padarykite tai – truputėlį pagreitėkite!

Taip pat – daugiau bendraukite. Jeigu nepasakysite žmonėms savo minčių ir abejonių – jie taip ir neišgirs jūsų. Greičiausiai net nepastebės. Juk jūs to nenorite, tiesa?

Skorpionas

Skorpionams trūksta tolerancijos ir ramybės. Kartais juos siutina absoliučiai viskas. Brangieji, jūs taip užsidirbsite infarktą ar psichozę. Ramiau! Jeigu kas nors jus vargina ar erzina – tiesiog ignoruokite. Padėkite telefoną ar išeikite į kitą kambarį. Ar mintyse „išjunkite garsą“, jeigu kalbama apie niurzglį bosą.

Jūsų niekas nesunervins, kol jūs patys neleisite tam įvykti. Bet tai nereiškia, kad jūs – paskutinė tiesos instancija, o visi aplink – kvaili ir buki. Jeigu jūs su kuo nors nesutinkate, nebūtina jo „sunaikinti“. Galima tiesiog nesutikti.

Šaulys

Šio ženklo atstovai sulaukia žilos senatvės, širdyje likdami paaugliais. Jie vis blaškosi, ieško savęs ir tiesos. Randa ir vėl atmeta. „Įdomus“ laiko leidimas, jeigu atsargoje – keletas gyvenimų. Jei ne, laikas suaugti.

Nebūtina bandyti pertvarkyti visą pasaulį ir perdaryti visus žmones. Geriau užsiimkite savo gyvenimu. Nešvaistykite veltui savo jėgų ir energijos dalykams, kurie niekaip su jumis nesusiję. Kiti žmonės jau kaip nors patys išsiaiškins. Galvokite pirmiausia apie save. Juo labiau, kad tai jūsų mylimiausias užsiėmimas – galvoti ir filosofuoti.

Ožiaragis

Ožiaragiams praverstų išmokti branginti savo laiką ir kitus žmones. Jie mėgsta svajoti ir galvoti, kaip gerai būtų ką nors padaryti, bet imtis atsakomybės neskuba.

Kruopščiai ruoštis viskam metų metus ir apgalvoti kiekvieną smulkmeną – ne geriausias sprendimas. Nusprendėte ką nors – darykite. Suklydote – darykite atitinkamas išvadas ir pradėkite viską nuo pradžių. Gyvename juk tik kartą.

Beje, Ožiaragis – pats patikimiausias ir sąžiningiausias iš visų Zodiako ženklų. Bėda ta, kad paprastai jie daugiau rūpinasi savimi, nei kitais. Ir ne todėl, kad negerbia ar nemyli žmonių. Visai ne. Tiesiog „taip susiklostė“. Todėl šį būdo bruožą neprošal šiek tiek pakoreguoti.

Taip pat šio ženklo atstovams praverstų daugiau ryžtingumo, kai kalbama apie santuokos sudarymą. Mažiau galvokite – daugiau darykite.

Vandenis

Šio ženklo atstovams labai trūksta kantrybės, susitvardymo. O dar jie dažnai dairosi, kas ką pagalvojo ar pasakė. Brangieji, tai jūsų gyvenimas, ir jums spręsti, koks jis bus. Kiti tegul užsiima savo reikalais.

Jums paverstų šiek tiek sveiko egoizmo. Galvokite pirmiausia apie tai, ko norite patys. Padėti visiems – kilnu, bet pasistenkite tuo užsiimti be bereikalingo fanatizmo. Pagarbos tai jums neprideda. Padėkite tik tiems, pas nusipelno pagarbos ir palaikymo.

Žuvys

Žuvims praverstų daugiau pasitempimo ir organizuotumo. Kai tik jos supras tai, bet kokioje situacijoje jausis „kaip žuvis vandenyje“.

Jūsų kažkas netenkina? Jūs galvojate kitaip? Tai pasakykite savo nuomonę garsiai! Juk jūs ne vandenyno dugne – jus tikrai išgirs. O tai reiškia – įsiklausys. Žmonės nemoka skaityti minčių. Todėl tyliai kentėti dėl kitų nesupratingumo ir tylėti – ne geriausias sprendimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.