4 ištikimiausios žmonos pagal Zodiako ženklą

Daugelis porų išsiskiria dėl partnerio neištikimybės. Pasak astrologų, polinkį lakstyti ar nelakstyti į kairę nulemia žvaigždės. Jūsų dėmesiui – 4 Zodiako ženklai, kurių atstovės nė už ką ne tik nenueis, bet net ir nepasižiūrės į kairę.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2022, 2:18 PM

Avinas

Gyvenimo draugė Avinas gali būti graži, koketiška, komunikabili, bet ji niekada neišduos žmogaus, su kuriuo susiejo savo likimą. Ji skrupulinga ir neprisileidžia net minties apie neištikimybę. Be to, ji dievina savo vyrą, juk Avinas teka tik iš meilės – o jei šeimoje karaliauja meilė, kam ta neištikimybė?

Vėžys

Moteris Vėžys amžinai skraido padebesiais, bet sutuoktiniui nereikia nerimauti dėl savo žmonos svajonių – ji galvos apie bet ką, tik ne apie kitą vyrą. Greičiausiai ji galvoja, ką skanaus pagaminti antrajai pusei vakarienei. Vėžio ženklo moteris, ko gero, pati ištikimiausia iš visų Zodiako ženklų.

Skorpionas

Protinga, graži ir neįtikėtinai patraukli moteris – šalia tokios žmonos bet kuris vyras išeis iš proto dėl pavydo. Ir be reikalo – Skorpionas niekada gyvenime nenusileis iki neištikimybės. Ir neverta jos tikrinti – Skorpioną reikia tiesiog mylėti, lepinti ir dažniau nešioti ant rankų. O ji, savo ruožtu, lauks jūsų prie langelio, kaip ir pridera ištikimai žmonai.

Vandenis

Žvilgtelėti, nusišypsoti – kiek tik norite. o štai galvoti apie neištikimybę – nė už ką. Moteris Vandenis pasirenka vyrą kartą ir visiems laikams ir bus ištikima sutuoktiniui ir po 10, ir po 30 bendro gyvenimo metų. Todėl Vandenį galima drąsiai išleisti į mergvakarius – net jei pamatys striptizo šokėją, iš karto užsiriš akis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.