4 Zodiako ženklai, gyvenantys praeitimi

Ne visi moka gyventi nesižvalgydami atgal. Šie Zodiako ženklai dažnai prisimena praeities akimirkas ir pasiduoda melancholijai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2022, 11:38 AM

Jautis

Kadangi Jautis sunkiai pakelia bet kokius gyvenimo pokyčius, jis nuolat mintimis grįžta į laikus, kai „viskas buvo kaip anksčiau“. Jautis gali dažnai prisiminti ankstesnį darbą, mėgstamą biurą, žmones, seniai dingusius iš jo gyvenimo.

Sentimentalumo priepuolius jam sukelia mokyklos ir universiteto draugai, seni bendradarbiai, buvę mylimieji. Šis ženklas labai saugo atmintyje visus svarbius prisiminimus tam, kad periodiškai įsitikintų, jog permainos – tikras blogis.

Vėžys

Vėžiai mėgsta nostalgiją ir dažnai pasineria į praeitį. Šis ženklas pasižymi jautrumu ir sentimentalumu, todėl gali ilgam „įstrigti“ šviesiuose prisiminimuose. Vėžiai išsiskiria pesimizmu ir polinkiu pervertinti savo jausmus.

Jie ilgai prisimins, kaip jiems gerai buvo tada ir kaip nejauku tapo dabar. Vėžys moka iškristi iš realybės, atsiduodamas savo jausmams. Neretai jam taip būna lengviau susidoroti su sunkumai ir įsikvėpti naujiems žygdarbiams.

Liūtas

Liūtai mėgsta persukinėti atmintyje svarbias datas, susijusias su jų praeities pasiekimais. Jie renka į vieną kaupyklą visus savo pasiekimus, žygdarbius ir spindesio akimirkas. Kai Liūtą užklumpa depresyvi būsena, šie prisiminimai labai praverčia.

Per juos Liūtas supranta, kiek daug jis pasiekė šiame gyvenime, ir kada nėra priežasčių liūdėti. Liūtas ilgisi tiktai tų laikų, kuomet jis buvo sėkmės ir šlovės viršūnėje. Šios mintys jam – geriausias vaistas nuo liūdesio.

Žuvys

Melancholiškos ir emocingos Žuvys mėgsta ilgėtis žmonių, prisimindamos draugus ir mylimuosius, kurie buvo jų gyvenime. Šis jausmingas ženklas visada prisimena visas svarbias datas ir įvykius, kai joms buvo ypač gerai. Žuvys labai saugo visus savo prisiminimus.

Jos mėgsta dalintis asmeninėmis istorijomis su pašaliniais žmonėmis, linksmai prisimindamos praeities laikus. Žuvys neįsivaizduoja savo gyvenimo be galimybės atsiduoti malonioms akimirkoms, įvykusioms jų gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.