3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios niekada nebus geros draugės

Nors vyrai netiki moterų draugyste, ji egzistuoja. Deja, kai kurių Zodiako ženklų atstovėms labai retai pavyksta būti geromis draugėmis.

 Draugės.<br> 123rf nuotr.
 Draugės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 11:01 AM, atnaujinta Dec 14, 2022, 1:24 PM

Šaulys

Šauliai – puikios bičiulės ir geraširdės, atjaučiančios moterys, bet ne visiems patinka jų komunikabilumas ir atvirumas. šaulys niekada nepriklausys vienam žmogui, neapribos savo pažįstamų rato: ji vienodai gerai ir šiltai elgiasi su visais. Jeigu Šaulys pažadėjo padėti pažįstamam žmogui, o draugė nori kartu praleisti vakarą, teks sulaukti atsisakymo.

Savo tiesumu ir laisve Šaulys gali net įžeisti. Žemės ir Vandens atst0ovės gali net pavyduliauti savo draugės, kad Šaulys nenori viso savo laisvalaikio leisti tik su jomis.

Vandenis

Vandeniai skausmingai pakelia kitų pranašumą, todėl jiems sunku draugauti su tais, kas bando jiems vadovauti. Dažniau stengiasi rasti draugą bendramintį, kuris žavėtųsi jų talentu, bet tokiuose santykiuose sunku tapti gera drauge.

Savaime taip išeina, kad Vandenis dėl savo draugės daro mažiau, nei ji dėl jos: tai liečia ir mokėjimą, išklausyti, palaikyti. Vandeniai pervertina tai, kas vyksta su jais, bet dažnai turi žemą empatijos lygį, ir tai jiems trukdo pajusti kito žmogaus nuotaiką.

Dvyniai

Dvyniai moka išklausyti, suprasti ir palaikyti, bet ne visada sugeba išsaugoti paslaptį. Dvyniai mėgsta bendrauti ir nelinkę dramatizuoti ir apsunkinti situaciją, todėl kitų abejonės jiems dažnai atrodo keistos.

Joms nieko nereiškia papasakoti apie kuriozišką atvejį iš savo gyvenimo ar apie situaciją, kurioje atsidūrė jų draugė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.