Kokia turėtų būti jūsų kalėdinė eglutė pagal Zodiako ženklą?

Kalėdinė namų puošyba priklauso nuo daugybės veiksnių – ar namuose gyvena vaikų, ar tik suaugusieji, nuo šeimos tradicijų ir net nuo laukiamų svečių. Tačiau kaip puošti namus pataria žvaigždės?

 Kalėdos.<br> Pixabay nuotr.
 Kalėdos.<br> Pixabay nuotr.
 Žuvys.<br> Pixabay nuotr.
 Žuvys.<br> Pixabay nuotr.
 Vėžys.<br> Pixabay nuotr.
 Vėžys.<br> Pixabay nuotr.
 Vandenis.<br> Pixabay nuotr.
 Vandenis.<br> Pixabay nuotr.
 Svarstyklės.<br> Pixabay nuotr.
 Svarstyklės.<br> Pixabay nuotr.
 Skorpionas.<br> Pixabay nuotr.
 Skorpionas.<br> Pixabay nuotr.
 Šaulys.<br> Pixabay nuotr.
 Šaulys.<br> Pixabay nuotr.
 Ožiaragis.<br> Pixabay nuotr.
 Ožiaragis.<br> Pixabay nuotr.
 Mergelė.<br> Pixabay nuotr.
 Mergelė.<br> Pixabay nuotr.
 Liūtas.<br> Pixabay nuotr.
 Liūtas.<br> Pixabay nuotr.
 Jautis.<br> Pixabay nuotr.
 Jautis.<br> Pixabay nuotr.
 Dvyniai.<br> Pixabay nuotr.
 Dvyniai.<br> Pixabay nuotr.
 Avinas.<br> Pixabay nuotr.
 Avinas.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

2022-12-09 17:42, atnaujinta 2022-12-09 17:57

Astrologė iš Didžiosios Britanijos Inbaal Honigman papasakojo, kaip savo namus Kalėdoms turėtų puošti ir kokią eglutę rinktis skirtingų Zodiako ženklų atstovai.

Avinas

Pasirinkimas: Avinas vertina greitį ir efektyvumą, todėl tikrai neleis ištisų dienų pirkdamas dekoracijas, jas išpakuodamas ir kabindamas.

Dekoras: išskleidžiama eglutė su jau pritvirtintomis dekoracijomis. Raudoni blizgučiai, atspindintys ugnies elementą ir suteikiantys spindesio.

Spalvos: Avinas – pats ugningiausias iš visų ugnies ženklų, todėl dominuoti turėtų raudona spalva. Apsvarstykite galimybę ją derinti su juoda, taip raudona atrodys dar intensyvesnė.

Jautis

Pasirinkimas: Ištikimi tradicijoms ir sentimentalūs Jaučiai mėgsta kasmet išsitraukti savo vaikystės eglutės papuošimus. Gimusiems po Jaučio ženklu vintažinė išvaizda yra neišvengiama, kartu su autentiškais antikvariniais daiktais.

Dekoras: kalėdiniai nykštukai, angelas eglutės viršūnėje, žvakės ir kojinėmis puoštas židinys.

Spalvos: raudona ir žalia – tradicinės kalėdinės spalvos puikiai tinka Jaučiams, nes jie mėgsta tradicijas ir senus laikus.

Dvyniai

Pasirinkimas: Dvyniai dievina vakarėlius, todėl kiekvienas kambarys, ypač bendravimo zona, pvz., svetainė ir virtuvė, turi spindėti. Švytinti, blizganti ir džiaugsminga yra jų mėgstamiausia žiemos estetika.

Dekoras: daug blizgučių ant sienų, mirksinčios kalėdinės lemputės ir įspūdinga žvaigždė eglutės viršūnėje. Kuo blizgiau, tuo geriau! Didelis stalas, padengtas švediško stalo principu, ir daugybė šventinių gėrimų vakarėliui.

Spalvos: mėlyna ir raudona. Džiaugsmui, kurį geba jausti Dvyniai, nėra ribų, juos jaudina besiliejančios spalvos ir garsios kalėdinės melodijos.

Vėžys

Pasirinkimas: Vėžys mėgsta būti apsuptas šeimos, todėl jo šventinės dekoracijos bus praktiškos, švarios ir nedūžtančios.

Dekoras: didelė Kalėdų eglutė, po kuria tilps daug dovanų šeimai! Kuo jaukiau, tuo geriau, kad svečiai galėtų susirinkti kartu ir mėgautis šventėmis. Daug kalėdinių paveikslų rėmelių, taip pat daugybė stalo žaidimų, kuriais galės mėgautis visi.

Spalvos: seni papuošimai dera su naujais raudonos ir žalios spalvos papuošimais, todėl visos iš anksčiau turimos kalėdinės dekoracijos neatrodys netinkamai.

Liūtas

Pasirinkimas: Liūtai mėgsta padaryti gerą įspūdį – jiems rūpi ir tai, ką galvoja kaimynai. Jų kalėdinės dekoracijos bus prabangios, ekstravagantiškos ir matomos ant visų langų, lauko durų ir verandos.

Dekoras: lauko šviesos, susukančios galvą. Daug papuošimų ant durų, kad svečiai būtų sužavėti! Daug kalėdinių papuošimų ir eglutė su įspūdingomis lemputėmis bei dideliais burbulais – ir didele auksine žvaigžde viršūnėje!

Spalvos: žalia ir auksinė – Liūtas mėgsta prabangą ir ryškumą. Jei tai atrodo karališkai, jam tai patinka.

Mergelė

Pasirinkimas: praktiška ir tvarkinga Mergelė mėgsta, kad namai būtų švarūs. Jos stilius bus minimalistinis, nekeliantis rūpesčių ir lengvai valomas. Ji mėgsta, kad namai atrodytų šventiškai, bet jokiu būdu ne netvarkingai.

Dekoras: minimalizmas be perteklinių puošmenų. Skoningai išdėliotos žvakės ir dailiai papuošta eglutė, ne per daug žibanti!

Spalvos: Žemės ženklas Mergelė mėgsta, kad būtų šiek tiek žalios spalvos – tai natūralu, smagu, bet taip pat ir gana neutralu. Žalios derinys su auksu atrodo šventiškai ir puošniai – tik svarbu neperspausti.

Svarstyklės

Pasirinkimas: Svarstyklės yra stilingos ir elegantiškos, jos nori būti madingos kiekvienais metais. Norint neatsilikti nuo tendencijų, reikia tam skirti daug dėmesio, todėl pagrindiniai jų papuošimai bus nesenstantys ir neutralūs, o kiti derės prie jų subtilios spalvų schemos.

Dekoras: skoningais ir brangiai atrodantis – Svarstyklėms niekada nebus per daug kalėdinių aksesuarų! Daug elegantiškų papuošimų ir šilto apšvietimo, taip pat kelios ilgos žvakės.

Spalvos: balta ir auksinė – elegantiškiausias Zodiako ženklas Svarstyklės kaip neutralią spalvą mėgsta perlamutrinę baltą. Jos mėgaujasi kurdamos kompozicijas, kuris yra lengvos, prabangios ir neįkyrios.

Skorpionas

Pasirinkimas: Skorpionams patinka, kad jų interjeras būtų šiek tiek išskirtinis. Tai gali būti juoda eglutė, gotiška atmosfera ar viena vintažinė žvaigždė – jie nori, kad jų kalėdiniai papuošimai būtų unikalūs.

Dekoras: juoda Kalėdų eglutė su gotiškais, vintažiniais burbulais ir papuošimais. Nieko pernelyg ryškaus ar prašmatnaus, ir daug ilgų, mirksinčių žvakių, apšviečiančių kambarius.

Spalvos: jokiam kitam ženklui taip nepatinka šiurpi estetika, kaip gimusiems po Skorpiono ženklu. Raudona ir juoda – tamsioji estetika, kuri tiesiog šaukia Skorpioną. Jis mėgsta stilingus derinius, tačiau lygiai taip pat vertina šešėlinę gyvenimo pusę.

Šaulys

Pasirinkimas: Šaulys yra laisvos dvasios ir mėgsta linksmintis, nepriklausomai nuo sezono. Jis nori visų spalvų ir vadovaujasi savo skoniu. Kadangi mėgsta keliauti, jo kalėdinis dekoras būtų papuošalų kolekcija iš viso pasaulio.

Dekoras: Kalėdų eglutė, papuošta daugybe papuošalų iš vietų, kuriose jie lankėsi. Daug nuotraukų visuose namuose iš jo kelionių ir kelios kvapnios žvakės su kvapais, primenančiais skirtingas šalis.

Spalvos: Šaulys nemėgsta laikytis taisyklių, todėl jam tiks bet kokios spalvos, kurios derės prie jo papuošimų kolekcijos!

Ožiaragis

Pasirinkimas: kad ir ką darytų, Ožiaragiai visur sukuria prabangos atmosferą. Kokybė jiems yra svarbiausia. Jų estetika yra prabanga ir žavesys, ir kuo daugiau, tuo geriau! Per šventes jie nori jaustis milijardą kartų prabangiau nei įprastai.

Dekoras: dizainerių sukurti papuošalai ir gyva kalėdinė eglutė yra jų pasididžiavimas ir džiaugsmas per Kalėdas.

Spalvos: sidabras ir auksas – Ožiaragiui nesvetimas prabangos dvelksmas. Kuo daugiau prabangos ir žavesio.

Vandenis

Pasirinkimas: Vandeniai yra unikalūs ir kūrybingi, tad šitą atspindėtų ir jų kalėdinės dekoracijos – namai būtų jaukūs ir visko pilni.

Dekoras: unikalus, rankų darbo, įkvėptas gamtos ir etiškas. Gimusiems po Vandenio ženklu svarbu labdara, todėl papuošimus jie pirks iš vietos gamintojų. Tikra žaviai spindinti eglutė ir daugybė kalėdinių nykštukų bei namų papuošimų.

Spalvos: juoda ir auksinė – tai unikalu ir kaip tik tai, ko norisi Vandeniui. Labai šventiškas, bet ir beveik neutralus spalvų derinys.

Žuvys

Pasirinkimas: Žuvims per Kalėdas labiau rūpi džiaugsmas, nei puošmenos!

Dekoras: Žuvys nori namus papuošti taip, kad visi per šventes jaustųsi laimingi, ir rinksis keistus individualius dirbinius bei spalvingą šviesų vaivorykštę. Gimusiems po Žuvų ženklu tai laikas dovanoti. Didelė eglutė, po kuria daug vietos dovanoms, ir daug kabančių lempučių.

Spalvos: mėlyna ir balta – jūrą primenantis spalvų derinys Žuvims suteiks daug šventinio džiaugsmo. Vandens ženklas mėgsta net ir žiemą jaustis vandens ir jūros putų grožio apsuptyje.

Parengta pagal dailymai.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.