3 vyrai pagal Zodiako ženklą, iš kurių išeina geriausi Kalėdų seneliai

Pavirsti Kalėdų seneliu – užduotis ne iš lengvųjų. Nepakanka apsivilkti raudoną kostiumą ir prisiklijuoti barzdą. Visgi šių trijų Zodiako ženklų atstovai geriausiai susidoroja su šia užduotimi, ir juos pelnytai galima pavadinti geriausiais Kalėdų seneliais.

 Kalėdų senelis.<br> 123rf nuotr.
 Kalėdų senelis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 1:57 PM

Dvyniai

Jie lengvai įsikūnija į šventės stebukladarį dėl savo puikių aktorinių gabumų. Dvyniai protingi, draugiški ir mėgsta blizgėti publikos akyse, ar tai būtų mažyliai, ar įsilinksminę suaugusieji. Dvyniai lengvai išsisuks iš bet kokios keblios situacijos, pažėrę eilinę humoro porciją.

Šis Kalėdų senelis išsiskiria kalbumu ir išradingumu. Jis mėgsta iš širdies linksmintis, dainuoti vaikiškas daineles ir šokti kartu su mažyliais. Pasitelkęs gebėjimą improvizuoti susidoros su bet kokiu klastingu klausimu iš serijos „ar tu tikras?“

Šaulys

Jis moka kurti puikią nuotaiką ir patinka vaikams. Šis Kalėdų senelis iš karto tampa savas tarp mažylių. Jam patiki paslaptis ir rodo mylimus žaislus. Jis išjudina droviuosius, užkariauja suaugusiųjų pagarbą ir užima galvas galvosūkiais.

Šaulio archetipas artimiausias Kalėdų seneliui: linksmas, geras, globėjiškas švenčių mėgėjas. Tarp suaugusiųjų Šaulys spindės dar ryškiau, naudodamas visą savo iškalbą ir žavesį. Jo neįmanoma niekaip sutrikdyti: nei įkyriais prašymais nusiklijuoti barzdą, nei žaismingai nusiteikusių damų dėmesio ženklais.

Vandenis

Vandeniui patinka būti Kalėdų seneliu, juk tai pats svarbiausias personažas, kuriam leidžiama švelniai vadovauti visiems kitiems. O dar tai suteikia šansą išreikšti visą savo fantaziją. Šis Kalėdų senelis greitai išsirenka sau į padėjėjus patį aktyviausią vaiką, lengvai nuramina įsiverkusį mažylį ir tuo pat metu organizuoja naujus konkursus.

Šio stebukladario maiše atsiras visko: ir papildomų dovanų, ir net atsarginė maža eglutė nenumatytoms aplinkybėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.