4 Zodiako ženklai, kuriems neįmanoma įtikti su dovanomis

Išrinkti gerą dovaną – tikras menas: reikia gerai pažinoti žmogų, o ne dovanoti tai, kas atrodo reikalinga ar ką pavyko nupirkti per išpardavimą.

 Kalėdinė dovana.<br> 123rf nuotr.
 Kalėdinė dovana.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2022, 10:44 AM

Šiuos 4 Zodiako ženklus nudžiuginti dovana daug sunkiau, nei likusius.

Liūtas

Kokia gera bebūtų dovana, ji sunkiai atitiks didingiausio Zodiako ženklo ambicijas. Liūtas džiugiai ir oriai priima dovanas, bet jį sunku sužavėti. Kad įtiktum Liūtui su dovana, reikia tiksliai žinoti, ko jis nori. Bet kokie nukrypimai nuo norų, kaip spalva ar detalės, baigsis nusivylimu. Liūtas laukia grandiozinių dovanų, išrinktų specialiai jam.

Mergelė

Mergelės žino, ko nori, ir net yra informuotos, kur tai parduodama, todėl į dovanotus niekučius žiūri atlaidžiai. Jos naudoja konkretų šampūną, indus ir patalynę renkasi pagal savo skonį ir yra dėmesingos detalėms. Joms sunku įtikti, nes jos savaip mato tai, kas naudinga ir reikalinga, o be ko galima apsieiti. Joms svarbi kiekviena detalė, todėl jūsų nupirktas suvenyras rizikuoja likti spintoje, o ne papuošti kambarį. Geriau tiesiai paklausti Mergelės, ką ji norėtų gauti dovanų.

Skorpionas

Visos Skorpionams padovanotos dovanos skirstomos į „simbolines“ ir „iš širdies“. Antrasis variantas negali būti pigus ir turi būti vienas iš Skorpionui reikalingų daiktų sąrašo punktų. Šio ženklo atstovai santykiuose mėgsta intrigas, bet dovanų klausimu mėgsta tiesumą. Įtikti Skorpionui sunku, todėl lengviau tiesiog paklausti, ko jis nori. Atmestinai išrinkta dovana Skorpioną gali net įžeisti.

Vėžys

Vėžys savyje suderina praktiškumą ir romantiškumą, o rasti dovaną, kuri apjungtų šiuos du momentus, visai nelengva. Vėžiai nepatikliai žiūri į viską, kas nauja, todėl dažnai jiems padovanoti daiktai ilgai guli spintoje, kol Vėžiai ryžtasi pradėti jais naudotis. Paprastai šio ženklo atstovams lengviau padovanoti kuponą, nei išrinkti reikalingą ir naudingą dovaną. Bet galima pabandyti nudžiuginti Vėžį kuo nors mielu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.