3 paprasti rankų gestai, efektyviai pritraukiantys sėkmę

Jeigu norite į gyvenimą pritraukti sėkmę, galite pasitelkti chiromantiją. Šios srities specialistai rekomenduoja pasitelkti tris paprastus, tačiau energiškai labai stiprius gestus.

 Gestai.<br> 123rf nuotr.
 Gestai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2022, 12:34 PM, atnaujinta Dec 22, 2022, 12:35 PM

1. Sukabinti mažieji pirštai

Daugelis pamena, kaip vaikystėje susipykę su draugais, susitaikydami susikabindavo su jais mažyliais pirštais. Pasirodo, šis gestas energiškai labai galingas. Chiromantai mažąjį pirštą vadina „Merkurijumi“, ir jis atsako už finansinę sėkmę. Sukabindami savo mažuosius pirštus prieš svarbų įvykį galime pritraukti sėkmę.

2. Vidurinysis ir smilius

Tai dar vienas sėkmę pritraukiantis gestas. Reikia išskėsti vidurinįjį pirštą ir smilių, kad padarytumėte V raidę. Tai darant negalima sukryžiuoti kojų. Toks paprastas gestas gali padėti laikant egzaminus ir panašiai.

3. Nykštys už nugaros

Kad pritrauktumėte šios minutės sėkmę, efektyviai padės nykščio pakėlimas į viršų sau už nugaros. Tai jums garantuos sėkmingą visų darbų užbaigimą, tikina chiromantai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.