Garsus indų astrologas perspėja lietuvius: 2023-iaisiais tikėtinas skandalas

Praėjusiais metais astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty portalui lrytas.lt pakankamai taikliai išpranašavo naują karinį konfliktą ir didesnius ekonominius sunkumus. Pasidomėjome, ką šis Lietuvoje nuolat besilankantis astrologas pranašauja Naujiesiems 2023-iems metams.

Astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 29, 2022, 9:32 PM

– Kokie bus ateinantys metai Lietuvai? – pirmiausia paklausiau Arjuno.

– Akivaizdu, kad ir Lietuva, ir visas pasaulis pastaraisiais metais išgyvena besitęsiančius sunkumus – pirmiausia tai buvo didžiausia per mūsų gyvenimus pandemija, paskui – karinės agresijos grėsmė. Tai, ką išgyvename išoriškai, yra mūsų vidinių susirgimų rezultatas – juk daugelis žmonių dabar yra labai godūs, pavydūs, nesąžiningi, agresyvūs.

2023-ieji bus visam pasauliui didžiulis išbandymas, visų pirma – ekonominėje srityje. Įtampos ir sunkumų neišvengsite, tad labai noriu palinkėti visiems savo draugams iš Lietuvos, kad ateinančiais metais išliktų ramūs ir kantrūs. Neverta daryti neapgalvotų sprendimų, pagrįstų nerimu ir baime.

– Ką planetos sako apie situaciją Ukrainoje? O gal Europoje kils naujų karinių konfliktų?

– Planetos to nerodo, o ir aš pats pastaruosius kelis mėnesius keliavau po Rusiją, Lenkiją ir kitas Europos šalis, kur dirbu su taikiais dvasingais žmonėmis. Po šias šalis keliauju kartu su žmona, ir jaučiamės saugiai – tikrai būtų sunku patikėti, kad ES teritorijoje galėtų kilti naujų karinių konfliktų. Manau, dėl to lietuviai gali būti ramūs.

Žinoma, labai skaudu dėl to, kas vyksta Ukrainoje, o tolesnę karo eigą prognozuoti sudėtinga, bet man rodosi, kad 2023 m. gegužę situacija pasikeis į geresnę pusę ir aktyvūs kariniai veiksmai prislops. Bet, žinoma, įtampos ir smurto bus ir toliau dar ne vienerius metus, kaip į daugelyje kitų jautrių regionų, įskaitant mano gimtąją Indiją ir Pakistaną.

– O daugiau tokių baisių įvykių, kaip pandemija ar karas Ukrainoje, nebus?

– Ne, tokios grėsmės tikrai nematau, tik reikės įveikti ekonominius sunkumus.

– Tad mes Lietuvoje gyvensime gana ramiai, bet vargingai?

– Labai blogai nebus – galima tikėtis, kad Lietuvoje sunkumai bus kiek mažesni nei per 2008–2009 m. krizę, be to, jūsų šaliai turėtų sektis kiek lengviau nei daugeliui ES senbuvių.

Sausį situacija Lietuvoje bus sudėtinga, bet nuo vasario vidurio iki balandžio vidurio bus juntamas pagyvėjimas. Taip pat palankių ekonomikai ženklų bus nuo rugpjūčio 4 iki 21 d.

Geriau ateinančiais metais seksis tiems, kurių veikla susijusi su metalais ar mineralais, statybomis ir energetika, chemikalais, akademiniais ar moksliniais tyrimais.

Palanku megzti dalykinius santykius su Vokietija, Olandija, Airija, Norvegija, Švedija, Šveicarija, Danija, Islandija, Portugalija, Japonija, Turkija, Izraeliu, taip pat ir su Indija.

– O koks bus politinis gyvenimas Lietuvoje?

– Iš valdančiųjų pusės sulauksite gana griežtų įstatymų ar nutarimų, su kuriais anaiptol ne visi žmonės norės taikstytis, be to, kils didelis opozicijos pasipriešinimas. Visgi valdantieji išsisuks, nepatyrę didesnės žalos.

Šalies lyderių rimti išbandymai laukia liepos-rugpjūčio mėnesiais, jiems gresia kažkoks didelis skandalas (nesiimu prognozuoti, ar jie bus dėl to kalti, ar ne, bet bus rimta konfliktinė situacija).

– Astrologinių prognozių pagal Zodiako ženklą jūs nesudarinėjate, bet kokios visgi būtų bendros prognozės apie Lietuvos žmonių asmeninį gyvenimą?

Svarbius sprendimus, susijusius su darbu ar verslu, priimti geriausia liepos – rugpjūčio mėnesiais, norintiems užmegzti rimtus tarptautinius ryšius taip pat palanki vasara ir dar laikotarpis tarp vasario ir balandžio vidurio.

Bet savo mieliems bičiuliams lietuviams patarčiau nepriimti rimtų su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi ir pan. susijusių sprendimų nuo metų pradžios iki vasario 13 d. ir tarp liepos 25 ir rugpjūčio 21 d.

– Gal dabar, seniesiems metams baigiantis, dar galime padaryti kažką tam, kad naujieji metai būtų laimingesni?

– Kad dievo apsauga būtų stipresnė ir palaiminimas didesnis, tikintiems žmonėms reikėtų gruodžiui baigiantis, taip pat pirmąsias dvi sausio savaites duoti labdaros vaikais besirūpinančioms organizacijoms. Taip pat reikia vengti alkoholio, išskyrus nebent vieną ar du ypatingus pobūvius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.