2 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios nemoka taupyti

Zodiako ženklas, pasak astropsichologų, nulemia ne tik žmogaus charakterį, bet ir jo požiūrį į pinigus. Vieni moka kaupti santaupas ir sugeba susilaikyti nuo spontaniškų išlaidų, o kiti negali atsispirti pagundai ištaškyti viską, ką turi. Ypač tai būdinga šių Zodiako ženklų moterims.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2023, 11:37 AM

Dvyniai

Moterys Dvyniai nepasižymi taupiu ir racionaliu požiūriu į namų ūkį. Taip pat lengvabūdiškai jos žiūri į klausimus, susijusius su biudžetu. Dvyniai nemoka kaupti, atidėti pinigus, nes nuoširdžiai mano, jog pinigai reikalingi tam, kad juos leistume. Šios moterys dažnai prisiperka nereikalingų smulkmenų, išreklamuotų prekės ženklų, kad pasimėgautų savo mėgstamu apsipirkinėjimu.

Dvyniai nemoka kontroliuoti išlaidų. Šio ženklo moteris niekada nepašykštės pinigų linksmos pramogos organizavimui, ar tai būtų vakarėlis, ar nuėjimas į kavinę. Dvyniai lengvai ir dosniai leidžia pinigus, nes turi stebėtiną gebėjimą juos pritraukti. Šis ženklas pripratęs džiaugtis gyvenimu čia ir dabar ir neatsakyti sau malonių išlaidų.

Liūtas

Moteris Liūtas niekada netaupys sau, nes ji pripratusi palaikyti pasiturinčios moters įvaizdį. Pajamos jau yra pats svarbiausias ir pagrindinis klausimas, nes Liūtas labai mėgsta prabangą. Jeigu solidžiai gyventi – ne Liūto jėgoms, ji iš visų jėgų stengsis pūsti į akis miglą, bandydama nustebinti aplinkinius. Liūtas nepraleis galimybės išleisti didelės sumos brangiam daiktui, kad pasipuikuotų visuomenėje.

Šis ženklas moka uždirbti pinigus. Jis daug dirbs, kad gautų savo krauju uždirbtus pinigus, o po to greitai juos išleis pramoginiams renginiams ir elitinei kosmetikai. Liūtui neįsivaizduojamai sunku atidėti pinigus ir protingai planuoti biudžetą. Net jeigu ji pabandys tai padaryti, po kurio laiko vis tiek iškratys taupyklę, kad nusipirktų eilinį firminį drabužį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.