3 vyrai pagal Zodiako ženklą, turintys daug moterų

Šiems vyrams retai pakanka vienos moters – juos traukia viskas, kas nauja ir neištyrinėta. Neretai šių vyrų kraitį sudaro daugiau nei dvi santuokos, kelios dešimtys sudaužytų širdžių ir vaikai nuo skirtingų moterų.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2023, 12:10 PM

Pasak astrologų, taip yra todėl, kad šių Zodiako ženklų prigimtis poligamiška.

Šaulys

Šauliai – kūrybiškos ir laisvos asmenybės. Jų negalima pernelyg kontroliuoti, bet viską leisti taip pat netikslinga. Jie susižavi skirtingais projektais, svajonėmis ir moterimis. šaulio išrinktoji turi būti tokia pat nepaprasta, kaip ir jis, kad vyrui nekiltų noro ieškoti palaikymo ir įkvėpimo kitoje vietoje. Vyro Šaulio nesulaikysi turtu ar vaikais: tačiau vaiko jis nepaliks ir kartu leis laiką. Šaulio poligamija jį stumia į neapgalvotus poelgius ir trukdo nugyventi visą gyvenimą su viena išrinktąja.

Avinas

Avinui moters užkariavimas dažnai tampa sportinėmis varžybomis. Tarp šio ženklo atstovų nemažai donžuanų, kurie pradingsta iš merginos gyvenimo kai tik ją užkariauja ir priverčia įsimylėti. Jaunystėje Avinus nelabai jaudina kitų jausmai, o brandesniame amžiuje net ir susituokę iš meilės jie žvalgosi į kitas moteris. Viskas paprasta: Avinams meilė – tai sportas, jie ciniškai žiūri į jausmus ir savo mylimąsias. Moteris turi būti žavi, stipri ir efektinga – tokia, kad partneris bijotų ją prarasti. Kitu atveju jis užmegs keletą paralelinių santykių.

Vandenis

Vandenis myli kiekvieną kartą tarsi pirmą kartą. Jis tiki savo jausmų tyrumu ir nuoširdumu, todėl nejaučia sąžinės graužimo, kai staiga pamiršta partnerę ir susižavi nauja mergina. Vandenis turi pakankamai egoizmo, kad savo jausmus statytų į pirmą vietą, todėl jis nemano esant reikalinga išgyventi dėl to, jog merginoms nepatinka jo prisirišimas prie kelių iš karto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.