Į kurį šulinį įmesite monetą? Paaiškės, ar išsipildys jūsų noras

Kiekvienas turi kokią nors slaptą svajonę, kurios išsipildymo trokšta visa širdimi. Tik ar išsipildys ta svajonė, niekas nežino. Nebent jūsų pasąmonė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-16 11:24

Tad atsipalaiduokite, pagalvokite apie savo norą, pasistenkite jį tiksliai suformuluoti. Tada pažvelkite į pavaizduotus šulinius ir pasirinkite tą, į kurį mestumėte monetą tam, kad jūsų noras išsipildytų.

Svarbu rinktis greitai, remiantis intuicija, negalvojant.

Rezultatai

1

Atkreipkite dėmesį į paveikslėlyje esantį tuščią kibirą. Deja, jūsų svajonė neįgyvendinama. Jums vertėtų susimąstyti apie ką nors kita ir liautis skraidyti padebesiais. Kitaip viskas gali baigtis tuo, kad per savo svajones jūs nepastebėsite tikros laimės.

2

Jūsų pasąmonė išsirinko paprastą šulinį dėl tos priežasties, kad jūsų troškimas lengvai išsipildys. Dėl to jums praktiškai nereikės įdėti pastangų. Šiuo atveju labai svarbus bus jūsų tikėjimas ir noras pasiekti tikslą. Likimas pats pateiks jums dovaną ir noras būtinai išsipildys.

3

Jeigu pasirinkote šį šulinį, žinokite, kad tam, jog jūsų noras išsipildytų, prireiks labai daug pastangų. Čia ir virvės nėra, ir kibiro. Jūsų pasąmonė tiesiog šaukia, kad noro išsipildymas priklauso tik nuo jūsų. Jeigu tik svajosite ir nieko nedarysite, nieko neišeis.

4

Apaugęs žolėmis, bet pilnas vandens šulinys reiškia, kad apie tai galvojate jau labai ilgą laiką. Dėl kažkokios priežasties jūs bijote savo svajonės, juk ji įneš permainų. Jeigu esate joms pasiruošę, pakaks žengti vos keletą žingsnių, ir jūs pasieksite tikslą. Atmeskite abejones, juk, kad pasiektumėte savo svajonę, pakanka tik ranką ištiesti.

5

Šulinys, ant kurio stovi jau pripildytas kibiras, sako, kad jūsų noro išsipildymas priklauso nuo kažkieno kito. Šiuo atveju jūs galite kontroliuoti tik 50 proc. situacijos. Visa kita priklauso ne nuo jūsų. Todėl įdėkite visas pastangas, kad stengtumėtės ne tiktai jūs.

6

Tuščias kibiras šalia šulinio sako, kad jūs dar ne visai pasirengę įgyvendinti sumanytą svajonę. Kai pajusite, kad esate jau tikrai pasirengę, jums pakaks tik sutelkti jėgas ir žengti žingsnį savo svajonės link.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.