3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios myli tik vieną vyrą per gyvenimą

Šios moterys atlaikys visas negandas ir nemalonumus, palaikys savo vyrą ir jam atleis, nė negalvodamos leisis su juo net į pasaulio kraštą.

 Meilė.<br> 123rf nuotr.
 Meilė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2023, 1:02 PM

Neretai šios moterys vengia nutraukti skausmingus, nesveikus santykius. Jų noras bet kokia kaina išsaugoti santuoką gali jas padaryti nelaimingas. Tačiau kalbant apie sveikus santykius, tokių moterų santuokos būna visam gyvenimui.

Štai tokių moterų Zodiako ženklai.

Ožiaragis

Savarankišką moterį Ožiaragį nelengva užkariauti: ji išranki vyrams ir atrodo neprieinama, bet šeimos santykiuose visiškai pasikeičia. Ožiaragiai – išmintingos moterys, pasirengę nuolaidoms ir kompromisams dėl harmonijos namuose išsaugojimo. Jos nepažvelgs į kitą vyrą, net jeigu sutuoktinis dažnai važinės į komandiruotes, ar jei santykiai taps įtempti. Tačiau neverta pamiršti, kad Ožiaragis – vienas kerštingiausių Zodiako ženklų.

Mergelė

Mergelės labai kruopščiai renkasi partnerį, o jei jau ištekėjo, iš visų jėgų saugos santykius ir meilę. Ne visada jų šeima pagrįsta aistra, dažniau tai būna abipusė pagarba ir rūpestis vienas kitu. Mergelės šeimoje meilė su metais stiprėja: auga prisirišimas, atsiranda bendri vaikai, bendri projektai, namas.

Mergelėms svarbu stabilumas, todėl jos džiaugsis galėdamos būti ištikimos vienam vieninteliam vyrui visą gyvenimą. Šio ženklo moterys atsakingos ir dėmesingos smulkmenoms: namuose bus tvarka, o vyras apdovanotas dėmesiu, net jeigu Mergelei buvo sunki diena.

Žuvys

Žuvų romantika ir svajingumas verčia jas idealizuoti savo vyrą, ir tai padeda joms visą gyvenimą mylėti vieną žmogų ir be galo daug kartų jam atleisti. Jos moka sukurti namuose jaukumą, iš kurio vyrui nesinorės išeiti. Žuvys apsupa savo šiluma, pakeri atsidavimu ir begaline meile. Kai kurie vyrai naudojasi Žuvų sentimentalumu, bet susiduria su begaliniu atlaidumu, po kurio jiems nebesinori meilės istorijoje būti piktadariais, jei galima būti didvyriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.