3 vyrai pagal Zodiako ženklą, nesugebantys niekuo rūpintis

Rūpestingi ir dėmesingi žmonės – tikra retenybė ir lobis gyvenime. Ypač kalbant apie vyrus. Nuostabu, jeigu jūsų išrinktasis jus palaiko, demonstruoja jautrumą, gina nuo negandų. Tačiau yra nemažai tokių vyrų, kuriuos rūpestingais pavadinti labai sunku. Pasak astrologų, čia iš dalies kaltos ir žvaigždės.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2023, 1:40 PM

Dvyniai

Vyras Dvyniai jus gali apsupti romantiškais gestais, linksmybėmis, naujais įspūdžiais, tik ne rūpesčiu. Visą savo gyvenimą jis primena šėliojantį paauglį, vengiantį imtis atsakomybės ir pastebėti jūsų poreikius. Tereikia tik pabandyti pastūmėti santykius žingsneliu į priekį, į „viskas rimtai“ statusą, ir jis iškart ims vartytis, bandydamas išsivaduoti nuo bereikalingos naštos.

Vyras Dvyniai idealiai tinka nepamirštamam meilės nuotykiui, bet kaip į galimą rūpestingą gyvenimo draugą į jį net neverta žiūrėti.

Šaulys

Su šiuo linksmu nuotykių ieškotoju niekada nebus nuobodu, bet iki rūpestingo vyro vaidmens jis netempia. Šauliai nepratę skirti dėmesio kitiems žmonėms, koncentruojasi tik į savo išgyvenimus. Šis ženklas mėgsta gyventi klajoklio gyvenimą, nuolat ruošdamasis naujoms kelionėms.

Šaulys labai toli nuo idealaus šeimos šeimos žmogaus, pildančio savo artimųjų norus, įvaizdžio. Mintis apie rūpinimąsi kuo nors Šaulį sutrikdo, juk jis nėra įsitikinęs, kad sugebės tai padaryti.

Vandenis

Vyras Vandenis pernelyg susikoncentravęs į savo asmenines ambicijas, todėl būna nedėmesingas kitiems. Jis stengiasi vengti bereikalingų prisirišimų prie artimų žmonių, griežtai nubrėždamas ribas. Dažnai Vandenis tiesiog tyčia demonstruoja abejingumą, bijodamas parodyti jautrumą. Tokia pozicija jam atrodo silpna, o juk Vandenis mėgsta aplinkiniam pasauliui save pateikti kaip tvirtą ir atsiskyrėlišką asmenybę.

Vyrui Vandeniui svarbu nuolat priminti apie būtinybę rodyti dėmesį, stengiantis nepretenduoti į jo laisvę ir asmeninę erdvę. Galbūt su laiku jis išmoks prisiminti ir kitų norus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.