Pasirinkite mandalą: štai kokia energija jūs maitinatės

Iš kur semiatės energijos? Kaip atnaujinate savo gyvybines jėgas? Sužinokite atlikę šį spalvingą testą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2023, 11:41 AM, atnaujinta Jan 25, 2023, 3:15 PM

Prieš jus – keletas mandalų. Susikaupkite, pamąstykite apie tą vietą, kurioje jaučiatės patogiausiai. Tada pasižiūrėkite į mandalas ir pasirinkite tą, kuri patinka labiausiai.

Ilgai nesirinkite, pakanka žvilgsnio probėgšmais – greitai pamatysite raštą, kuris labiausiai traukia.

Rezultatai

1. Augmenija

Jums tiesiog būtina save apsupti dideliu kiekiu augmenijos. Tegul jūsų namuose visada stovi žali augalai. Jie dovanos jums energiją. Jeigu jaučiatės išsekę, jums tiesiog būtina aplankyti parką, kur daug medžių, arba, jei yra galimybė, išvažiuoti į gamtą.

2. Gyvūnija

Energijos jums suteikia gyvūnai. Štai kodėl jums taip svarbu turėti keletą augintinių. Jūs galėtumėte tapti puikiu veterinaru. Jeigu dėl kokios nors priežasties negalite namuose turėti gyvūnų, tapkite savanoriu. Padėkite gyvūnų prieglaudai. Gaudami energiją iš keturkojų draugų jūs galėsite gyvenime pasiekti viską.

3. Akmenys

Jūs turite rimtą priklausomybę nuo akmenų. Jums būtina rasti ypatingą akmenį, kurį galėtumėte padaryti savo talismanu. Ametistas yra universalus akmuo. Visada nešiokitės jį su savimi. Kaskart, išvažiavę prie jūros, ežero, prisirinkite gražių akmenukų ir parsivežkite su savimi. Saugokite juos, Jie jums suteiks energijos.

4. Vanduo

Jūs jaučiatės komfortiškai tik šalia vandens. Jeigu jaučiate, kad išseko jėgos, pakanka nusiprausti, nusiplauti rankas ar išgerti vėsaus vandens. Dažniau būkite prie tekančio vandens – upių, krioklių. Jis viską nuo jūsų nuplaus – nuovargį, depresiją ir visas neigiamas emocijas.

5. Kraujas

Jūs maitinatės kitų žmonių energija. Tai nėra blogai, juk jūs paimate negatyvą ir paverčiate jį pozityvia energija sau. Išklausykite visus žmonių pasakojimus, taip galėsite paimti iš jų neigiamą energiją ir patys pasimaitinti, jausdami jėgų antplūdį.

6. Saulė

Jumyse yra jėga, kuri daugeliui nepavaldi. Tai reiškia, kad jūs galite gerti saulės energiją ir gauti maksimalią naudą sau. Stenkitės, kad jūsų namuose visada būtų šviesu, į darbo vietą visada kristų dienos šviesa. Tai pakels jūsų darbingumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.