3 Zodiako ženklai, kuriems šeima – paskutinėje vietoje

Šeima yra šventas dalykas, bet ne visiems Zodiako ženklams. Šių 3 ženklų atstovai teikia pirmenybę karjerai, naujų idėjų realizacijai, bet kam, tik ne giminaičiams.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2023, 2:19 PM

Šaulys

Šaulio vyro ir Šaulio moters požiūris į šeimą skiriasi. Merginos jaunystėje labiau prisirišusios prie tėvų, o sukūrusios šeimą būna atsidavusios vyrui ir vaikams. Šaulės dievina giminaičius ir net yra pasirengusios paaukoti savirealizaciją. Vyrai Šauliai – visiška priešingybė: jie beviltiškai stengiasi sukurti tvirtą šeimą, bet karjera ir viliojantys projektai lieka pirmoje vietoje. Dažnai tuokiasi keletą kartų, bet retai randa tą, su kuo sutampa požiūriai.

Vandenis

Vandeniui sunku atitikti apibrėžtus kriterijus ir laikytis taisyklių. Jeigu antroji pusė taip pat kūrybiška ir laisva asmenybė, Vandenis sugebės likti šeimoje ir aktyviai dalyvauti jos gyvenime. Vandeniui reikia lengvumo, suvokti savo svarbą ir išskirtinumą: jis to ieško namuose arba kitoje vietoje. Dažnai jam paprasčiau sukelti susižavėjimą darbe, kūrybiniame projekte ar su draugais, nei namuose.

Avinas

Avinui egzistuoja tik jis pats, jo interesai, o tada – visa kita. Dažniausiai šeima nebūna pirmaeilė, be to, Avinas lengvai randa tokios pozicijos pateisinimą, kad jo darbas ir asmeniniai pasiekimai aprūpina vaikus ir sutuoktinį. Avinas pripratęs kliautis tik savimi: jam sunku rasti stiprų partnerį, kuris sugebėtų atitikti jo statusą ir gyvenime siekti analogiškų tikslų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.