3 Zodiako ženklai, kuriems meilė būna žiauri

Kai kuriems Zodiako ženklams dažnai nesiseka meilėje – ar žvaigždės nesutampa, ar patys būna dėl visko kalti. Lyginant su kitais, šiems ženklams išties dažnai Amūras būna nepalankus.

 Liūdesys.<br> 123rf nuotr.
 Liūdesys.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-05 12:16

Dvyniai

Jiems nesiseka meilėje tik todėl, kad Dvyniai patys nuo jos bėga. Pamatę galimybę sukurti rimtus ir stabilius santykius, Dvyniai iš karto pasuka į priešingą pusę. Šiam ženklui sekasi praktiškai visose gyvenimo srityse, išskyrus meilę.

Tokios neteisybės priežastimi tampa lengvabūdiškas Dvynių elgesys, jie bijo pamilti ir būti ištikimi vienam žmogui. Būtent todėl, linksmai ir lengvai leisdami ilgus metus, Dvyniai staiga suvokia, kad galiausiai liko vieni.

Mergelė

Mergelė verčiau liks viena, nei su žmogumi, neatitinkančiu jos aukštų reikalavimų. Dažnai Mergelė susikurto idealo ieško visą gyvenimą. Atsiradę kandidatai kruopščiai tikrinami pagal visus parametrus. Tie, kurie nepraėjo atrankos, negailestingai atstumiami. Mergelė niekada nepripažins, kad reikėtų tik truputėlį nuleisti kartelę, ir iškart atsiras tinkamas variantas.

Taip pat Mergelės dažnai susikoncentruoja į karjerą ir asmeninių ambicijų siekimą, nepastebėdamos, kad praleidžia šansą susikurti asmeninę laimę.

Vėžys

Vėžys labai nori sutikti tikrą meilę visam gyvenimui, būtent todėl jis dažnai lieka nelaimingas meilės reikaluose. Šis ženklas pernelyg stengiasi susukti šeimos lizdelį, pajungti antrąją pusę savo griežtiems standartams.

Jeigu Vėžys duotų daugiau laisvės ir asmeninės erdvės aplinkiniams žmonėms, jo pasisekimo meilėje šansai iš karto išaugtų. Bet eilinį kartą sutikęs savo „idealą“ jis daro vieną ir tą pačią klaidą: stengiasi tvirčiau prisiklijuoti, gąsdindamas kitus savo įkyrumu. Po kurio laiko Vėžiui belieka šluostantis ašaras kartoti, kad „meilė labai žiauri“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.