Kas labiausiai įskaudina žmogų pagal Zodiako ženklą: norite susipykti – darykite šitai

Kiekvienas žmogus turi savo vadinamąjį „Achilo kulną“, silpnąją vietą, kuria galima pasinaudoti, kad jį įskaudintumėte. Bet turėkite omenyje: kai kurių Zodiako ženklų atstovai už suduotą į paširdžius smūgį jums neatleis.

 Nuoskauda.<br> 123rf nuotr.
 Nuoskauda.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2023, 10:58 AM

Avinas

Kad nuliūdintumėte Aviną, pakanka sukritikuoti jo projektą ar darbą, į kurį jis aistringai įsitraukęs. Bet tikėtis, kas jis nusimins ir ilgai krimsis, neverta: Avinai greitai nutraukia bendravimą, nepasiduodami emocijoms.

Jautis

Jaučiai įsižeidžia dėl nemalonių pastabų apie jų namų aplinką, taip pat neatleidžia už atvirą jų nuomonės ginčijimą. Ginčai, ypač pralaimėti, šio ženklo atstovams sukelia ilgai trunkančią nuoskaudą.

Dvyniai

Dvynius sunku rimtai užgauti: jie emocingi ir greitai persijungia iš vienos būsenos į kitą. Įskaudinti galima viešai parodžius, kad jų žodžiai neatitinka tikrovės, ir apkaltinus melu.

Vėžys

Vėžiai jautrūs kitų nuomonei, bet dėl ko konkrečiai įsižeis, nuspėti nelengva. Patikimas variantas – įžeisti arba apkaltinti Vėžio artimą žmogų.

Liūtas

Liūtą lengva užgauti, jeigu jis depresijoje ar prislėgtos nuotaikos, bet įprastomis sąlygomis jis nejautrus kitų žodžiams. Įskaudinti jį gali viešas pažeminimas: šitai Liūtas vargu ar kada nors atleis.

Mergelė

Reikia ilgai skaudinti Mergeles, kad jos rimtai įsižeistų. Šis ženklas neutraliai žiūri į kritiką ir net gali ištverti asmeninės erdvės pažeidimą, bet tik iki tos ribos, kol santykis netaps atvirai nepadorus.

Svarstyklės

Svarstyklės retai įsižeidžia, o dar rečiau parodo savo negatyvius jausmus, nors jas užgauna kritika ir neteisingas požiūris, kuris pasireiškia nepagarba jų darbus. Svarstykles rimtai įskaudina melas ir išdavystė – pastarosios jos gali ir neatleisti.

Skorpionas

Kad įskaudintumėte Skorpioną, pakanka išplepėti jo paslaptį. Pavojus tas, kad Skorpiono kerštas gali būti dar subtilesnis.

Šaulys

Šauliai įsižeidžia, kai juos apgauna: melas nepriimtinas jų idealiam ir teisingam pasauliui. Šaulys gali atleisti, bet jo pasitikėjimą susigrąžinti nelengva.

Ožiaragis

Ožiaragis nepakenčia, kai jam nurodinėja, ką daryti, ypač jo namuose. Pakanka ateiti į svečius ir sukritikuoti šeimą ir aplinką, kad Ožiaragis įsiustų.

Vandenis

Vandenis jautrus kritikai savo sumanymų ir projektų atžvilgiu, taip pat jis rimtai įsižeidžia dėl neteisingo požiūrio į jį.

Žuvys

Žuvys pasirengusios daug ką atleisti artimiems žmonėms, bet ateina momentas, kai jos tiesiog dingsta. Tiesiog reikia ilgai ir nuobodžiai naudoti neištikimybę, apgaulę, įžeidinėjimus ir kitus skaudinimo būdus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.