4 Zodiako ženklai, kuriuos sunku apmulkinti

Sukčiai klestėjo visais laikais, ir dabar visur tyko daugybė pagundų, pradedant kazino, baigiant „nemokamomis“ dovanomis. Vienų Zodiako ženklų atstovai lengvai tampa apgaulės aukomis, o kitus apgauti ne taip lengva. Štai šie ženklai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-10 15:15

Jautis

Jautis iš šalies, o kartais ir iš aukšto stebi kitų žmonių bandymus prasigyventi jo sąskaita. Jaučiai pernelyg atsakingai žiūri į pinigus, kad duotų juos ne tik menkai pažįstamiems žmonėms, bet net ir savo draugams. Problema kyla dėl Jaučio potraukio prabangai ir kokybiškiems, išskirtiniams daiktams. Jis gali sumokėti dvigubą ir trigubą sumą už mėgstamą patiekalą ar patikusį kostiumą.

Ožiaragis

Ožiaragis nepasiduoda iliuzijoms ir nelaukia iš gyvenimo nemokamų dovanų. Viską jis pasiekia savo darbu, todėl skeptiškai žiūri į pasakojimus apie lengvus pinigus ir greitą uždarbį. Ožiaragis stengiasi visada sakyti tiesą, todėl akimirksniu atpažįsta žmones, kurie nukrypsta nuo temos ar atsako nevienareikšmiškai.

Skorpionas

Skorpionas subtiliai jaučia kitus žmones, o apie slaptus psichologinius triukus žino viską. Jo neįmanoma užhipnotizuoti ar įtikinti: sukčius rizikuoja būti įduotas policijai ar pats likti apgautas. Skorpiono įžvalgumas sukčius ir kaulytojus verčia abejoti savo verslu, juk visi jų kabliukai lieka nenaudingi.

Dvyniai

Dvyniai puikiai jaučia pašnekovą, todėl meistriškai pastebi žodžių ir elgesio nenuoširdumą. Dvyniams pakanka užduoti keletą tiesių klausimų ir stebėti žmogaus reakciją, kad sužinotų apie jo klastingas užmačias. Šio ženklo atstovai patys gali įtikinti bet ką ir išprovokuoti atvirumui, todėl apgavikui reikia atsargiai rinkti žodžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.