3 Zodiako ženklai, kuriems visai nesvarbi antrosios pusės išvaizda

Vieni nori šalia turėti gražią antrąją pusę, jiems labai svarbūs artimo žmogaus fiziniai duomenys. Kiti susikuria vaizduotėje idealią viziją ir jos ieško tikrovėje. Tačiau yra tokių, kuriems nesvarbi išorė, bet svarbūs visai kiti dalykai.

 Gražuolė ir pabaisa.<br> 123rf nuotr.
 Gražuolė ir pabaisa.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-12 14:34

Ožiaragis

Paprastai Ožiaragiai stengiasi neišsiskirti iš bendros pilkos masės. Šis ženklas visur mėgsta paprastumą ir kuklumą, taip pat kalbant ir apie savo išvaizdą. Ožiaragiai sprendžia apie žmones pagal jų poelgius, o ne pagal žavią šypseną. Pats gražiausias žmogus nenusipelnys jų dėmesio ir palaikymo, jeigu yra kietaširdis ir niekšas.

Ožiaragiai renkasi savo antrąsias puses ir draugus pagal vidines savybes. Ožiaragis vertina padorumą, patikimumą ir atsakomybę. Labiausiai žmonėse jam imponuoja sėkmės siekimas, atkaklumas ir mąstymo brandumas. Ambicingumas ir sprendimų nuoseklumas Ožiaragius sužavi labiau, nei pati idealiausia išvaizda.

Jautis

Jaučiams nelabai svarbus gražus išorinis paveiksliukas, juk šie žmonės moka matyti vidinio pasaulio esmę. Paprastai Jaučių neišversi iš kojų idealiu veidu ar modelio figūra, nes šis praktiškas ir išmintingas ženklas vertina aplinkinius pagal kitus parametrus.

Daugelis jį kaltina materializmu, šykštumu, bet Jaučiui iš tiesų svarbu artimo žmogaus mokėjimas organizuoti buitį. Jis teikia nemažą reikšmę išrinktojo finansinėms galimybėms. Jaučiai vertina atsidavimą, jie niekada neatleis išdavystės ir neištikimybės. Kartą sumelavus šiam ženklui galima visiems laikams kristi jo akyse, nes patys Jaučiai nemėgsta išsisukinėti ir verčiau sako tiesą be užuolankų.

Vėžys

Negalima sakyti, kad Vėžio netraukia išorinis grožis, bet šis ženklas kitaip sustato prioritetus. Šis ženklas įkūnija šeimą, namų židinį. Vėžiai išmintingi, jie supranta, kad sėkmingai sąjungai puikios išvaizdos nepakanka. Vėžiai visada stengiasi pažvelgti į vidinį pasaulį. O užčiuopę intrigų, melo ar lengvabūdiškumo pėdsakus, jie niekada nepasitikės tokiu nerimtu žmogumi.

Vėžys nori praleisti savo likusį gyvenimą su paprastu, kukliu partneriu, o ne su gražiu ir tuščiu. Tokiais pat principais jis vadovaujasi ir rinkdamasis draugus bei savo artimą aplinką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.