4 Zodiako ženklai, kurie mėgsta tampyti aplinkinių nervus

Yra keletas Zodiako ženklų, kuriems visai smagu pagadinti aplinkiniams nuotaiką. Dėl to kaltos jų charakterio savybės, paverčiančios šiuos žmones pagrindiniais erzintojais ir kitų ramybės drumstėjais.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 2:35 PM

Mergelė

Mergelės garsėja savo talentu erzinti artimus ir pažįstamus žmones nesibaigiančia kritikos lavina. Šis ženklas visada žino, ką ir kaip reikia daryti. Jis labai mėgsta dalinti patarimus, metodiškai ir įkyriai mokydamas aplinkinius. Mergelė sunkiai pakenčia kitų trūkumus, bet apie savo minusus ir klaidas niekada neprisimena.

Mergelei reikėtų tik atgaivinti atmintį, priminus jos pačios apsiskaičiavimus, kaip ji ras dar šimtą penkias pretenzijas jūsų adresu. Mergelės labai pedantiškos, įdėmiai seka savo namiškių gyvenimą, griežtai versdamos juos laikytis nustatytų taisyklių ir ritualų. Didelis Mergelės trūkumas yra absoliutus savo netobulumo nepripažinimas, tai siaubingai erzina kitus žmones.

Skorpionas

Skorpionai mėgsta versti aplinkinius nervintis. Jie nelabai slepia šį pomėgį, teisindamiesi noru demaskuoti žmones. Šis ženklas yra tikras provokatorius, kuriam patinka provokuoti kitiems stiprias emocijas, net ir negatyvias. Širdies gilumoje Skorpionas puikiai supranta, kad „skaito“ kitus žmones kaip knygą. Bet šią dovaną jis dažnai atsuka prieš pačius artimiausius žmones.

Skorpionas įsitikinęs, kad visi aplink jį sumanė didelį sąmokslą, todėl jis iš anksto ieško neatremiamų savo minčių įrodymų. Tai sudėtingas ženklas, kuris moka išvesti iš komforto zonos net patį ramiausią ir stabiliausią žmogų.

Avinas

Avinai garsėja savo mokėjimu kelti žmonėms neigiamas emocijas. Šis ženklas mėgsta iš musės daryti dramblį, bet kokią smulkmeną išpūsdamas iki neregėto masto. Dėl visko kaltas perteklinis Avino emocingumas, juk jis pripratęs audringai ir garsiai reikšti savo nuotaiką. Avinas linkęs į agresiją, kurios nesivaržo demonstruoti aplinkiniams žmonėms. Nepasiekęs savo jis šturmuos, kol galutinai neišnervins kitų. Perdėtas atkaklumas ir nemokėjimas priimti atsisakymo yra didžiausi Avino elgesio trūkumai. O dar šis ženklas nesivaržo į akis išsakyti visus jūsų trūkumus ir minusus su stebėtinu užtikrintumu.

Liūtas

Liūtas sugeba erzinti daugelį žmonių savo ego ir manieringu elgesiu. Šis ženklas mėgsta puikuotis įsigytais daiktais, pirkiniais ir net savo antrąja puse. Liūtui svarbu, kad būtų pripažintas jo idealus skonis. Kartais jis gana įkyriai stengiasi išgirsti kitų žmonių pripažinimą ir susižavėjimą.

Liūtas linkęs sau priskirti tik gerus dalykus. Jeigu jis padarys klaidą, iš karto žinos, ką dėl to apkaltinti. Jis mėgsta aptarinėti ir vertinti žmones pagal išorinį vaizdą. Kartais savo elgesiu jis stipriai užgauna aplinkinių jausmus, leisdamas žmonėms suprasti, kaip jiems pasisekė atsidurti tarp tokios didenybės draugų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.