4 blogiausi kaimynai pagal Zodiako ženklą

Geri kaimynai – tikras auksas. Bet kai kurie, gyvendami kaimynystėje, aplinkinių gyvenimą paverčia tikru košmaru. Astrologai išskyrė keturis Zodiako ženklus, kurie yra patys blogiausi kaimynai.

 Kaimynas.<br> 123rf nuotr.
 Kaimynas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2023, 2:54 PM

Dvyniai

Jie yra ramaus gyvenimo mėgėjų siaubas. Su jais niekada neturėsite ramaus gyvenimo. Dvyniai nuolat skverbsis į jūsų asmeninę erdvę, prašydami paskolinti eilinį taurių komplektą vakarėliui.

Dvyniai mėgsta rengti triukšmingus vakarėlius daug dažniau, nei norėtų kiti gyventojai. Jie linksminasi garsiai ir nevaržomai. Užuominų nesupranta, tiesioginius prašymus „pritildyti muziką“ įgudusiai ir elegantiškai ignoruoja.

Skorpionas

Jis gali tapti jūsų draugu ar tikru tvirtybės išbandymu. Su tokiu kaimynu leidžiama tik draugauti, kitaip jo kerštingasis pradas paims viršų proto atžvilgiu. Turėdamas noro Skorpionas gali neblogai pagadinti gyvenimą kaimynui, kuris užsitraukė jo nemalonę. Palaikęs jus pernelyg triukšmingu, šis ženklas metodiškai ir šaltakraujiškai mėgins jums pakenkti.

Jis mėgsta ramybę ir tylą, nes tik taip sugeba surikiuoti mintis. Įsibrovimo į jo teritoriją Skorpionas tikrai nepakels, jeigu nesate jo geriausias draugas. Būnant šalia Skorpiono geriau demonstruoti mandagumą ir taktą, stengtis neignoruoti jo prašymų. Tik toks elgesys jus išgelbės nuo šio ženklo pykčio.

Ožiaragis

Jis gali ilgai ir nuobodžiai aiškinti, kaip reikia daryti, o kaip neverta. Skaitys paskaitas, persekios, kaltins „elementarių padorumo taisyklių“ trūkumu. Ožiaragiai pasižymi dideliu disciplinuotumu ir stabilumu, o taip pat nenoru taikstytis su nepriimtinu elgesiu.

Jeigu jūsų charakteris primena Ožiarahio būdą, jūs tapsite geriausiais draugais, jeigu ne – susidūrimų neišvengsite. Ožiaragio įkyrumas gali apkartinti gyvenimą daugeliui gyventojų.

Avinas

Avinas visada ateis į pagalbą, net jeigu jo neprašo. Viena vertus, šis ženklas įkūnija gerą ir suprantantį kaimyną. Kita vertus, jo atkaklus noras padėti, parodyti teisingą sprendimą, pasireiškia itin įkyriai.

Paprastumas, užsispyrimas ir stulbinantis mokėjimas nepastebėti subtilių užuominų gali paversti Aviną gana įkyriu kaimynu. Kai kuriems šis ženklas taps geru draugu. Žmonėms, mėgstantiems griežtas ribas ir nuspėjamumą, Avinas gali tapti dirginančiu veiksniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.