4 Zodiako ženklai, kurie daugiausiai meluoja

Jais negalima pasitikėti. Šie Zodiako ženklai nė dienos nenugyvena be melo. Kodėl? Astrologai ėmėsi paaiškinti, kodėl taip įvyksta.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2023, 10:54 AM, atnaujinta Feb 22, 2023, 10:55 AM

Dvyniai

Dvynių žodžiais neverta tikėti. Šis ženklas gana plepus ir komunikabilus, bet kaip ir tikri dvyniai, taip ir jis turi keletą tiesų vienu metu. Dvyniai mėgsta pasakoti istorijas ir kartais užsižaidžia savo versijose.

Svarstyklės

Svarstyklės meluoja, kad neįskaudintų žmonių. Šis Zodiako ženklas mėgsta balansą ir teisingumą ir negali pakęsti neigiamų nuomonių ir pasisakymų. Būtent todėl, stengdamosi neužgauti aplinkinių jausmų, Svarstyklės gali meluoti „dėl gėrio“.

Vandenis

Vandenis turi avantiūristišką protą ir lakią fantaziją. Jeigu draugaujate su šiuo Zodiako ženklu, žinote, kaip jie mėgsta kūrybą ir naujovės. Kai Vandeniams tampa nuobodu, jie švaisto laiką išgalvodami istorijas ir kurdami visiškai kitą visatą. Dėl teisingumo verta pažymėti, kad šis ženklas dažnai painioja realybę su fantazija.

Žuvys

Žuvys meluoja, kad išvengtų pareigų. Šio ženklo asmenybė sudėtinga, bet svarbiausia joje – meilė laisvei. Žuvys nepakenčia, kai jas suriša ir apriboja, todėl yra pasirengusios jums papilti tiek melo, kiek prireiks, kad išvengtų nepageidaujamos atsakomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.