3 poros pagal Zodiako ženklą, kurios pasmerktos skyryboms

Kai kurių žmonių sąjungas globoja pačios žvaigždės. Bet yra porų, nuolat balansuojančių ties skyrybų riba. Žinoma, klaida būtų teigti, kad kiekvienos santuokos sėkmė priklauso tik nuo Zodiako ženklų, bet žvaigždžių įtaką santykiams sunku paneigti.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2023, 10:35 AM

Jautis ir Dvyniai

Jaučių charakterį lemia Žemės stichija, darydama juos pačiais konservatyviausiais, stabiliausiais ir pastoviausiais partneriais. Oro ženklas Dvyniai – visiška Jaučio priešingybė. Šioje santuokoje niekada nebus harmonijos, nes Jautis iškarto panorės pririšti partnerį prie savęs, ir tuo išprovokuos protestą.

Antrosios pusės meilė nuotykiams, nenuspėjamumui ir asmeninei laisvei skaudžiai žeis Jautį. Jis niekada nesugebės susitaikyti su tokia padėtimi. Savo ruožtu Dvynius visada erzins Jaučio žemiškumas ir visko apskaičiavimas. Jiems greitai įgris nuobodulys santuokoje su pernelyg nuspėjamu partneriu, todėl šiai porai nelemta išlikti.

Liūtas ir Mergelė

Dviejų priešingybių santuoka abiem partneriams atneš nemažai kančių. Kiekvienas Liūtas trokšta dievinimo ir susižavėjimo iš antrosios pusės, bet Mergelės niurgzlumas greitai jam taps nemalonia staigmena. Partnerio klaidų nagrinėjimas greitai sunervins savimylą Liūtą, jis panorės pastatyti Mergelę į vietą, bet greitai supras, kad kritikuojanti antroji pusė niekada nepasiduos.

Mergelė visada ras silpnybių, stipriai užgaunančių Liūtą, pavyzdžiui, jo pomėgį bereikalingai išlaidauti, taip erzinantį taupią Mergelę. Liūto įžeidumas ir išdidumas niekada neleis jam likti su partneriu, kuris sugeba nuolat baksnoti į kito trūkumus. Ši santuoka pasmerkta visomis prasmėmis, juk šių ženklų požiūriai skirtingi tiek moraliniais, tiek materialiniais gyvenimo klausimais.

Avinas ir Skorpionas

Šių ženklų sąjunga – lyg sprogstamasis mišinys iš skandalų ir intrigų. Pradžioje partneriai gali patikti vienas kitam, nes abu turi stiprią energetiką. Bet po to prasidės nenutrūkstama skandalų virtinė. Tiesmukas ir užsispyręs Avinas paklius į intriganto Skorpiono tinklus, ir šis iškart pradės slopinti impulsyvesnį partnerį. Bet Aviną siaubingai erzins Skorpiono polinkis manipuliuoti.

Avinas panorės išsivaduoti iš tokių santykių, bet mylima antroji pusė kankins jį įvairiais būdais, stengdamasi pajungti sau. Šioje poroje visada egzistuos priešingų elementų mišinys: Avino impulsyvumo, atkaklumo ir Skorpiono metodiškumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?