5 Zodiako ženklai, kuriems žalinga skaityti savo horoskopą

Informacija, kurią randame horoskopuose, gali tiek padėti, tiek pakenkti, priklausomai nuo to, kaip mes nusprendžiame veikti atsižvelgdami į ją.

Astrologija.<br> 123rf nuotr.
Astrologija.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2023, 1:16 PM

Yra Zodiako ženklų, kurie astrologines žinias gali interpretuoti negatyviai, todėl jiems žalinga skaityti savo horoskopą.

Skorpionas

Šio ženklo atstovus iš prigimties traukia okultinės teorijos, jie jomis pasitiki labiau, nei mokslo žiniomis. Į horoskopus Skorpionams reikia žiūrėti atsargiai, remtis tik patikrintais autoritetingais šaltiniais. Negalima tikėti bet kokia informacija, kurios apstu visur.

Svarstyklės

Skaityti horoskopus žalinga įtariems žmonėms. Šis astrologinis bruožas labiau išreikštas Oro ženkluose, ypač Svarstyklėse. Jų greitas protas akimirksniu perkelia jas į ateitį, ypač nepalankių prognozių atveju. Jeigu horoskope parašyta „Šiandien ne jūsų diena“, Svarstyklėms ji tikrai bus nevykusi. Ryte kelią perbėgs juoda katė, po to moteris su tuščiu kibiru, o tada teks viršininkui aiškinti pavėlavimo į darbą priežastį.

Žuvys

Šio ženklo atstovai gyvena viltimi. Žuvys nori paties geriausio sau ir tiems, ką myli. Bet kartais viltis gali pavirsti įsitikinimu. Kai Žuvys nepasiekia teigiamų rezultatų, kurie, kaip jos tikisi, įvyks savaime, jos pasineria į gilų nusivylimą. Savo horoskopų skaitymas gali sustiprinti šį žalingą įprotį, suteikdamas joms nerealius lūkesčius.

Liūtas

Tipiškiems Liūtams horoskopas neatneša naudos dėl jų begalinės garbėtroškos. Jie vargu ar patikės kritika ar įsiklausys į protingus patarimus. Liūtai tokie išdidūs ir pasipūtę, kad laiko save visatos centru, ir visata pati privalo jais pasirūpinti. Jie bus tokie nepatenkinti nepalankiomis prognozėmis, kad tai sukels baisų susierzinimą.

Vėžys

Ne itin aktyviems ir priklausomiems Vėžiams įdomu tiesiog priversti prognozę išsipildyti. Jie mano, kad, jei gimė po tam tikru astrologiniu ženklu, priklauso tam tikram asmenybės tipui. Astrologija tikintis Vėžys mėgins „pasimatuoti“ šią asmenybę, kad būtų tikruoju savimi. Bet iš tiesų tik užsideda kaukę, kurią pateikia horoskopas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.