4 daug žadantys, bet pažadų nevykdantys Zodiako ženklai

Kai kurių žmonių žodis – aukso vertės. O kitiems jis – tik būdas pakelti savo kainą ar parodyti reikšmingumą. Būtent šiaip kategorijai priklauso Zodiako ženklai, kurie daug žada, bet nieko nedaro. Štai jie.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2023, 1:19 PM

Dvyniai

Dvyniai dalina pažadus, kad pelnytų žmonių palankumą, bet iš tiesų neketina jų pildyti. Dvynių protas nerimstantis, todėl jie gali tiesiog pamiršti savo įsipareigojimus. Bet kuriuo atveju, Dvyniai anaiptol ne visada laikosi duoto žodžio. Šio ženklo atstovai taip pat garsėja savo dviveidiškumu. Tokie žmonės padarys viską, kad paliktų malonų įspūdį. Jie bet ką pažadės, kad parodytų savo patikimumą, bet nelaukite, kad tai bus išpildyta.

Svarstyklės

Svarstyklės nevykdo savo pažadų, nes joms nepatinka, kai joms daromas spaudimas ar yra varomos į kampą. Svarstyklės gana lengvai įkalbamos, todėl spaudžiant aplinkybėms ar stipriai asmenybei gali daug ką pažadėti. Bet pagalvojusios šviežia galva, radusios padorų pretekstą jos neretai atsisako neapgalvotų pasižadėjimų. Joms reikia pasverti visus „už“ ir „prieš“, prieš imantis praktinių žingsnių. Svarstyklės gali nesavanaudiškai padėti geriausiam draugui, o visiems kitiems belieka tik tikėtis. Laimei, šio ženklo atstovai žada ne taip ir dažnai, nes supranta, kad pažado išpildymo tikimybė minimali.

Šaulys

Šaulys iš prigimties rūpinasi tik dviem dalykais: savimi ir tuo, kaip patikti aplinkiniams. Nėra abejonių, kad jis gali būti puikiu draugu, tačiau ne išpildytų pažadų sąskaita. Šaulys užkariaus jūsų meilę savo atvirumu ir gyvenimo džiaugsmu, bet pildyti pažadus – ne jo stilius.

Žuvys

Žuvys nepildo savo pažadų, nes jos visada šiek tiek atitrūkusios nuo realybės. Jos daugiau galvoja apie tai, kas įvyks ateityje, ir gyvena savo asmeninį gyvenimą skraidydamos padebesiais. Nors Žuvys nori atrodyti kaip žmonės, nusipelnantys pasitikėjimo, aplinkybės labai jas gesina. Pažadų vykdymas – dar vienas dalykas, kada šis ženklas jaučiasi ne savo rogėse. Tai didžiausi Zodiako išdavikai. Išgirdę iš Žuvų lūpų „Mylėsiu tave iki mirties“, supraskite tai veikiau kaip „Išduosiu tave pasitaikius pirmai progai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.