5 vyrai pagal Zodiako ženklą, turintys ypatingo šarmo

Vyras su šarmu – daugelio moterų svajonė. Tiesa, tokie vyrai traukia kaip meilužiai, bet ne kiekviena moteris pasirengusi rizikuoti leistis su tokiu į rimtus santykius. Bet kuriuo atveju, šių Zodiako ženklų vyrai pasižymi ypatingu patrauklumu.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2023, 3:23 PM

Avinas

Avino šarmas yra jo atkaklumas: neįmanoma atsispirti iniciatyviam ir drąsiam vyrui, kuris žino ko nori. Jis aistringas, energingas ir nenuilstantis, su juo moteris jaučiasi geidžiama ir mylima. Tarp šio ženklo atstovų nemažai „mačo“ ir „kazanovų“, kurie, kol susitupi, sudaužo daug moterų širdžių.

Skorpionas

Skorpionas ypatingas savo neišsenkančia energija ir gebėjimu jausti partnerę. Su juo mergina jaučiasi „50 pilkų atspalvių“ heroje, tokia neįprasta ir paslaptinga būna meilės istorija. Šio ženklo vyrai turi ypatingai daug šarmo ir aštrumo: ir aistra, ir pavydas, ir potraukis aštriems pojūčiams.

Šaulys

Šauliams būdingas avantiūrizmas ir gyvenimo troškulys, kurį jie perteikia savo partnerėms. Su Šauliu moteris supranta frazės „Gyvename tik kartą“ prasmę. Šauliai nepavargsta bandyti ką nors nauja, savo meilės įgūdžius ištobulindami iki begalybės, todėl dažnai keičia partneres. Šio ženklo vyru sunku nepatikėti: jis artistiškas ir moka įtikinti savo palankumu, nieko nežadėdamas.

Dvyniai

Dvyniai – puikūs meilužiai, bet jaunystėje retai apsiriboja vienais santykiais. Jie ieško tobulybės, o moterys juose randa savo idealą. Dvynių šarmas – jų įvairiapusiškumas, nepastovumas ir tuo pat metu mokėjimas partnerę padaryti laimingą. Jie moka padaryti taip, kad mergina šalia jų jaustųsi karaliene.

Vėžys

Vyrai Vėžiai orientuoti į savo partneres: jie skaito knygas, žiūri filmus ir stengiasi išsiaiškinti, kaip atverti visas mylimosios jausmingumo ribas. Vėžio šarmas – jo emocingumas, mokėjimas pajausti mylimą moterį ir suteikti jai malonumą, pamiršus save. Šie vyrai sužavi savo romantika, išoriniu pažeidžiamumu ir mokėjimu ištikimai ir aistringai mylėti. Tarp Vėžių daug intelektualų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.