4 amžinai jaunos moterys pagal Zodiako ženklą

Šių Zodiako ženklų atstovių grožis nepavaldus laikui. Jos visada atrodo jaunesnės, nei yra iš tiesų. Tarsi vartotų kokį nors stebuklingą jaunystės eliksyrą. Astrologai atskleidė šių moterų amžinos jaunystės paslaptis.

 Moterys.<br> 123rf nuotr.
 Moterys.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2023, 10:18 AM

Avinas

Šio ženklo atstovės labai išgyvena dėl to, kad su amžiumi praranda savo patrauklumą ir energiją. Ir ryžtasi bet kokiai rizikai, kad tik pratęstų jaunystę. Bet dėl genetikos ir su žvaigždžių pagalba joms tai puikiai pavyksta. Net būdamos garbaus amžiaus jos gali varžytis grožiu su jaunomis gundytojomis.

Jautis

Tai vienas iš Zodiako ženklų, bijančių greitai pasenti. Šios moterys gali net nedėti maksimalių pastangų, kad sustabdytų laiką. Bet net ir nepalaikydamos savo jaunystės grožio injekcijomis jos stengiasi rengtis jaunatviškai. Ir drabužiai joms padeda nuslėpti tikrąjį amžių bei pabrėžia jų šarmą.

Liūtas

Šio ženklo atstovės mėgsta dirbti su savo išvaizda. Rūpintis sveikata – jų svarbiausias prioritetas. Į savo grožį jos pasirengusios investuoti daug lėšų, kad tik išliktų amžinai jaunos. Ir šis kruopštus darbas atsispindi apčiuopiamuose rezultatuose.

Šaulys

Nepriklausomai nuo amžiaus šios moterys stengiasi išlikti jaunos ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai. Jos nesibaido grožio injekcijų. Didžiąją laiko dalį praleidžia sporto salėse ir jaunimo pasilinksminimuose. Ir visos jų pastangos ne veltui, nes jų reali išvaizda labai skiriasi nuo skaičių pase.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.