4 Zodiako ženklai, kuriuos domina tik rimti santykiai

Santykiai vienai nakčiai ar lengvas flirtas – ne jiems. Jiems svarbu stabilumas, pastovumas ir užtikrintumas, kad žmogus, su kuriuo jie susies savo gyvenimą, bus su jais visada. Tokie paprastai būna šių 4 Zodiako ženklų atstovai.

 Santykiai.<br> 123rf nuotr.
 Santykiai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2023, 12:00 PM

Ožiaragis

Ožiaragiui meilė – naudinga investicija, kuri turi nešti dividendus visą gyvenimą. Jis atiduoda savo jausmus, laiką ir siekia santykių, kurie geba įveikti atstumą, laiką ir bet kokias kliūtis. Paprastai Ožiaragiai sąžiningai perspėja partnerį, kad jiems santykiai – rimtas reikalas, o tai kai kuriuos Zodiako ženklus gali atbaidyti.

Atitikti Ožiaragio parametrus – nelengva užduotus, su kuria įmanoma susidoroti tik jaučiant stiprius jausmus. Ožiaragio išrinktojo laukia patikrinimai, išbandymai, neretai parengti ne tik likimo, bet ir partnerio.

Vėžys

Vėžiui svarbu jausti vienybę su partneriu, būseną, kai įsimylėjėliai nuspėja vienas kito norus ir žodžius. Gali pasirodyti, kad Vėžys renkasi gyvenimo palydovą vadovaudamasis tik širdimi, bet ne paskutinėje vietoje ir praktiniai dalykai.

Vėžio mylimas žmogus turi būti sąžiningas, atviras ir taip pat stipriai įsimylėjęs Vėžį, kaip ir jis jį. Vėžiai sukurti šeimos gyvenimui ir stabiliems ilgalaikiams santykiams. Jie pasirengę beatodairiškai mylėti be dėl ko nors, o nepaisant visko. Jų kantrybė ir pasiaukojimas tampa ilgalaikių santykių pagrindu.

Mergelė

Mergelių praktiškumas neleidžia joms sutikti su netvarkingais santykiais, juk tai, mažų mažiausiai, kenkia sveikatai. Mergelės nori pastovumo ir nori būti visiškai užtikrintos dėl žmogaus, su kuriuo planuoja nubusti ir užmigti artimiausius dešimtmečius.

Jos turi aiškią gyvenimišką poziciją, kuri neleidžia savęs švaistyti smulkmenoms ir pašaliniams žmonėms. Mergelės – rūpestingi, švelnūs ir atidūs partneriai, pasirengę visą gyvenimą nugyventi su vienu žmogumi. Jų jausmuose gali nebūti nuolatinės beprotiškos aistros, bet nuoširdaus švelnumo pakaks iki senatvės.

Svarstyklės

Svarstyklės labai vengia konfliktinių situacijų ir stresų, o skyrybos, turto dalybos, o dar pasimatymų su vaikų grafikas pagal griežtai nustatytas dienas – tai ne joms.

Svarstyklės gali ilgai ieškoti savo žmogaus, bet jei ryšis stabiliems santykiams, jie tęsis visą gyvenimą. Jos pasirengusios kompromisams, gali nusileisti, net jei yra teisios. tik vargu ar atleis neištikimybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę