4 moterys pagal Zodiako ženklą, negalinčios gyventi be vyro

Šių Zodiako ženklų moterims šeimos sukūrimas tampa pagrindiniu gyvenimo tikslu gana anksti: jos įgyja išsilavinimą, randa pastovų darbą tuo pat metu ieškodamos idealaus vyro, kad susikurtų gyvenimą pagal savo visaverčio gyvenimo įsivaizdavimą. Štai šie ženklai.

 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2023, 11:29 AM

Vėžys – šeimos židinio saugotoja

Moterys Vėžiai pradeda dairytis būsimojo sutuoktinio dar paauglystėje. Pačios iniciatyvą rodo retai, atsakydamos palankumu į vyro, kuris joms simpatiškas, dėmesį. Šios moterys dažnai išteka dar studijų metais.

Vėžių poreikis turėti partnerį ir sukurti šeimą stiprėja sulig kiekvienais metais: jos iš tų moterų, kurios labai išgyvena, jeigu nesuranda savo idealaus vyro iki 30 m.

Mergelė – meilė pagal išskaičiavimą

Mergelės ilgai neskuba ištekėti, pirmenybę teikdamos karjerai ir idealaus kandidato į vyro vaidmenį paieškoms. Moteris išranki partneriams: jai svarbu vyro tėvų šeima, perspektyvos, požiūris į gyvenimą ir vaikus. Išlaikyti Mergelių testą sunkiau, nei įstoti į patį prestižiškiausią universitetą.

Nerimą dėl to, kad šalia nėra vyro, Mergelės parodo tik artimiems žmonėms. Aplinkiniai moteris Mergeles laiko stipriomis ir savarankiškomis. Jau po neilgos pažinties Mergelė gali pradėti planuoti vestuves, vietą bendram gyvenimui ir vaikų vardus. Jos romantinis praktiškumas ir atkaklumas gali atbaidyti vyrus, juk susipažinę su stipria, pasitikinčia moterimi jie gauna kaprizingą, pažeidžiamą mergaitę.

Svarstyklės – ištikimybė ir aistra

Svarstyklėms vyras – ne tik šeimos galva, bet ir fizinių malonumų šaltinis. Šio ženklo moterys brangina partnerį ir išsiskiria besąlygiška ištikimybe. Šią moterį nelengva užkariauti: ji gali ilgai abejoti dėl pasirinkimo ir dvejoti, nežinodama, kurį iš gerbėjų pasirinkti, bet lieka ištikima priimtam sprendimui.

Svarstyklės pačios sau nepripažįsta, kad negali gyventi be stipraus peties šalia, bet jos pasikeičia, kai myli ir yra mylimos. Su partnerio atsiradimu jų gyvenimas tampa pilnatviškesnis, o pačios Svarstyklės mažiau pasiduoda liūdnoms mintims ir daugiau veikia.

Žuvys – mylinčios žmonos

Romantiškos Žuvys anksti ima dairytis į priešingą lytį, bet rinktis neskuba. Moterys Žuvys turi daug gerbėjų, todėl jos gali ilgai rinktis, o dėl savo intuicijos retai klysta. Žuvims sunku atrasti laimę be ištikimo ir mylinčio sutuoktinio ir vaikų. Joms gali sektis karjera, kūryba, bet be asmeninės laimės jos savo gyvenimą laiko tuščiu.

Moterys Žuvys taip prisiriša prie vyri, kad negali palikti šeimos, net kai jausmai išsisemia. Žuvys ilgai kentės pažeminimą ir blogą elgesį, bet skyryboms ryšis sunkiai dėl baimės likti vienoms. Ši moteris viena ilgai nebūna – pasižymėdama įspūdingų savybių rinkiniu ji greitai randa naują, mylintį vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.