4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie nuvilioja ištekėjusias moteris

Meilė nežino ribų, net jeigu tai antspaudas pase, svetimi vaikai ir priesaika prieš Dievą amžinai mylėti. Keleto Zodiako ženklų atstovai pasiryžę bet kam, kovodami už savo laimę ir trokštamą moterį.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2023, 7:42 PM

Svarstyklės – kilnus išlaisvintojas

Svarstyklės – atkaklūs ir stiprūs, ypač kai semiasi įkvėpimo iš meilės. Vyras neims griauti laimingos santuokos, bet jeigu pajus simpatiją iš moters, ims traktuoti ją kaip auką, „princesę“, kurią reikia išvaduoti iš santuokos.

Vyras Svarstyklės atvirai nekenks mylimai moteriai ir negriaus jos šeimos, net būdamas aistringai įsimylėjęs. Bet jis nesugebės kontroliuoti savo energetikos, jausmų ir žvilgsnių, kurie vilios, žadėdami daugiau nei žodžiai. Šis Zodiako ženklas moka užkrėsti aplinkinius idėja, o moteriai padovanoti laimės viltį.

Žuvys – apribojimai tik galvoje

Žuvys turi savo taisykles. Jeigu jis tikras dėl savo pasirinkimo, pasistengs užkariauti moterį bet kokia kaina. Jis priims jos vaiką, sukurs pasakišką gyvenimą ir bus dėkingas už tą pasirinkimą, kurį ji padarė.

Kartais Žuvys gali prisigalvoti neegzistuojančių apribojimų, bet susidūręs su sunkumais šis vyras atranda jėgų ir kovoje už mylimąją išeina kaip nugalėtojas.

Šaulys – pasiima, kas jo

Vyrams Šauliams nieko yra neįmanoma: jie išradingi, protingi ir velniškai žavūs. Šauliai gali susukti galvą bet kam ir net svetimą moterį išvilioti iš šeimos. Dėl to jiems nebūtina prižadėti oro pilių ir žadėti laimės, tereikia, kad moteris pasiduotų jo kerams, ir ji pati susigalvos neegzistuojančius pažadus.

Šaulio elgesį po to, kai moteris paliks šeimą, nuspėti nelengva. Jeigu jis iš tiesų myli merginą, padarys ją laimingą, bet jeigu jam tai buvo eilinis neįpareigojantis flirtas, kuris buvo neteisingai suprastas, laukti atsako kvaila.

Avinas – meilė be ribų

Avinai geba ilgai ir ištikimai mylėti, bet kartais jie aistringai geidžia to, kas tolima ir uždrausta, o kai to pasiekia, nusivilia ir ieško kito tikslo. Vyro Avino nesudomins prislėgta ir santuokoje nelaiminga moteris, jis renkasi ryškias ir stiprias partneres. Jo kelyje bus kliūtys, atsisakymai ir artimųjų nesupratimas, bet jeigu jis įsimylėjęs, aplinkinių nuomonė jam nesvarbi.

Šis vyras nemedžioja svetimų žmonų, jis tiesiog siekia tos, kuri jam patiko. Jis demonstruos atkaklumą, bet jeigu supras, kad išrinktosios nedomina santykiai, nešvaistys savo gyvenimo metų dėl vienpusės meilės. Jis stichiškas ir aistringas, veikia protu ir atkaklumu, todėl jo kerams atsispirs ne kiekviena moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.