4 seksualiai aktyviausi Zodiako ženklai

Keletas Zodiako ženklų, pasak astrologų, pasižymi itin aukštu libido. Jie mėgsta eksperimentuoti miegamajame, yra nenuilstantys meilužiai ir jausmingi partneriai. Antrajai pusei jie yra tikra dovana.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2023, 12:56 PM

Skorpionas

Jis pasižymi didžiule seksualine energija, kuriai nepajėgūs atsispirti priešingos lyties atstovai. Su Skorpionais nebūna nuobodu, nes galima pajusti neįtikėtinai karštą aistrą ir agresyvią energiją. Skorpionai labiau atkaklūs, nei švelnūs, meilės reikaluose jie išradingi ir nepailstantys.

Savo galingais fluidais jie sugeba „užkrėsti“ antrąją pusę, leisdami patirti emocijų audrą. Šio ženklo libido visada aukštumoje, jokios problemos ar nemalonumai negali užtemdyti Skorpionų talento. Išskirtinis šio ženklo gebėjimas – tai, kad jis visada gali „persijungti“ nuo buitinių problemų į malonesnius reikalus, nukreipdamas susikaupusius jausmus reikalinga linkme.

Šaulys

Šauliai išradingi ir pasikaustę meilės reikaluose ir visame kame, kas lydi šią sąvoką. Turėdamas audringą fantaziją, šis ženklas puikiai supranta, ko iš jo laukia antroji pusė. Šaulys visada stengiasi atspėti savo meilės nuotaiką, tai daro jį geidžiamu tarp priešingos lyties.

Šio ženklo libido visada aukštumoje, su juo galima laukti naujų ir įdomių momentų. Šauliai – eksperimentuotojai, jie palaiko ugnies lygį, užduoda toną ir įkaitina antrąją pusę. Būdami intrigantai, gundytojai, rutinos ir nuobodulio priešininkai, jie sugeba taip ryškiai nuspalvinti kasdienybę, kad ilgam išlieka savo partnerio atmintyje.

Jautis

Šio ženklo atstovai niekuo nenusileidžia prieš tai minėtiems ir turi labai aukštą libido. Vienintelis Jaučio skirtumas meilės reikaluose – tai, kad jis labiau mėgsta jausmingumą ir švelnumą, nei aistrą ir agresiją.

Niekas negali sukurti tokio ilgo ir jaudinančio taktilinio kontakto, kaip Jaučiai. Bučiniai, prisilietimai jiems daug svarbesni už ugnį ir entuziazmą. Būdami romantiški ir jautrios prigimties, jie sugeba sužavėti ir sudominti antrąją pusę taip, kad naktis su jais pralėks kaip viena akimirka.

Liūtas

Liūtai privalo būti pirmi visada ir visur, ir tai tik patvirtina jų aukštas libido, kuris suteikia galimybę antrajai pusei su Liūtu praleisti nepamirštamas akimirkas. Jie mėgsta viską kontroliuoti, dosniai apdovanodami savo išrinktąjį ar išrinktąją aistra. Tokiam spaudimui sunku atsispirti.

Intymiame gyvenime Liūto antrajai pusei teks pasyvusis vaidmuo, bet tai nė kiek nesumažins pojūčių praleidus naktį su šio ženklo atstovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.