3 plepiai vyrai pagal Zodiako ženklą

Žvaigždės mus apdovanoja pačiomis įvairiausiomis savybėmis. Nemokėjimas sustabdyti savo žodžių srauto – taip pat planetų dovana. Yra tokių vyrų, kuriuos galima drąsiai pavadinti pačiais didžiausiais plepiais, nes jie nemoka nulaikyti liežuvio už dantų.

 Vyrai.<br> 123rf nuotr.
 Vyrai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2023, 11:06 AM

Dvyniai

Išgirdus minioje kažką triukšmingai plepant, galima užtikrintai pasakyti, kad tą gyvą pokalbį pradėjo būtent Dvyniai. Žodžiai jiems kaip oras, be jų šie vyrai nesugeba gyventi.

Dvyniai yra vienas aštriausio proto Zodiako ženklų, o tai tik sustiprina jų norą plepėti. Jie gali prakalbinti bet ką, rasti priėjimą prie visai nepažįstamo žmogaus, ir viskas – dėl žvaigždžių jiems padovanoto gebėjimo.

Šaulys

Šauliai lengvai susipažįsta su naujais žmonėmis, dėl savo lengvo charakterio greitai įgyja daug draugų. Būdami išskirtinai kalbūs jie visgi turi supratimą apie „aukso vidurį“, todėl neįkyri žmonėms savo plepalais.

Priešingai, jie visada turi ką pasakyti pasauliui. Viskas dėl to, kad jie visada pirmi sužino ką nors naujo ir įdomaus. Kartais šio ženklo vyras gali išplepėti tai, ko nereikia, nes visada stengiasi nutraukti įsivyravusią tylą. Šio ženklo vyrai puikiai juokauja, neįžeisdami pašnekovo nuodingu sarkazmu.

Žuvys

Žuvys – sudėtingos asmenybės, kad atsivertų, jos visada turi jaustis komfortiškai tarp aplinkinių. Bet jeigu taip nutiko, galima tik stebėtis šio ženklo vyrų plepumu. Šis ženklas domisi pačiomis įvairiausiomis sritimis, todėl su jais įdomu bendrauti.

Dažnai Žuvys negali susilaikyti ten, kur reikėtų patylėti, todėl gali netyčia įskaudinti pašnekovą, bet tokia situacija nutinka nevalingai. Tiesiog pradėjusios kalbėti jas dominančia tema Žuvys sunkiai sustoja, kol neišsikalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.