4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriems sunku susirasti antrąją pusę

Vienatvė nedaro žmogaus laimingu, tačiau yra keli Zodiako ženklai, kurių atstovai dažnai gyvenime lieka vieni. Priežastis gali būti nepasitikėjimas savimi, baimė atsiverti ar tolimų idealų vaikymasis.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 1:46 PM, atnaujinta May 4, 2023, 1:57 PM

Liūtas

Antrosios pusės paieškos Liūtams retai būna lengvos. Jis ieško tos, kuri bus artima idealui – ji turi būti aktyvi, bet paklusni, aistringa, bet ištikima. Paieškoms Liūtai renkasi laukimo taktiką arba priešingai – aktyviai susitikinėja su įvairiomis merginomis, kad rastų tą vienintelę.

Šaulys

Šaulys turi mažai laisvo laiko, kad iki galo pažintų žmogų ir pasinertų į jo vidinį pasaulį. Šaulys rimtai įsimyli retai, paprastai leidžia mylėti save, bet jeigu jis kuriai nors padovanos savo širdį, padarys ką pačią laimingiausią. Jis moka stebinti, pasirengęs kompromisams ir gražiems poelgiams, bet tik būdamas nuoširdžiai įsimylėjęs. Šauliai laikomi lengvabūdžiais, bet tai jų nelengvas būdas rasti meilę.

Ožiaragis

Ožiaragiams sunku atsiverti nepažįstamiems žmonėms, jų nepasitikėjimas ir įtarimai dažnai pasitvirtina, todėl jie neskuba įsimylėti. Jiems paprasčiau rasti antrąją pusę „inkognito“, per internetą, kur išrinktajai bus nesvarbu vyro statusas ir pajamos. Realybėje santykių su Ožiaragiu vystymasis priklausys nuo moters, ji turi įveikti nepasitikėjimo sieną, pereiti jo išbandymus ir įrodyti, kad ja galima pasitikėti.

Jautis

Jaučiai – šeimos žmonės, ir jie nuoširdžiai stengiasi sukurti tvirtus santykius. Bet vieniems šio ženklo atstovams trukdo tinginystė ir nenoras trikdyti gyvenimo ritmo, o kiti pasinėrę į karjerą ir nenori švaistyti energijos šeimai. Jaučiai stiprūs ir energingi, bet jiems reikia daug laiko atsigauti, todėl mažo vaiko atsiradimas ar ginčai namuose jiems yra išbandymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.