4 Zodiako ženklai, labiau už kitus skleidžiantys negatyvą

Žmogus negali visą laiką būti geros nuotaikos. Vis dėlto yra 4 Zodiako ženklai, kuriems sunkiau nei kitiems nuslėpti savo tikruosius jausmus, ir jie, būdami blogos nuotaikos, aplink skleidžia negatyvą.

 Negatyvas.<br> 123rf nuotr.
 Negatyvas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2023, 11:58 AM

Ožiaragis – realistas

Ožiaragiai santūrūs, elgiasi oriai, bet, susidūrę su niekšybe, neteisybe ir asmeninių ribų peržengimu, tampa stipriu negatyvo šaltiniu. Tai, kas bloga žmonėse ir situacijose, Ožiaragiai mato visada, bet dažnai nuomonę pasilieka sau, pasimokę iš karčios patirties, kad tiesmukumas sukuria konfliktines situacijas.

Ožiaragiai dažniau už kitus ženklus susiduria su nemalonumais, bet ilgai nepraranda optimizmo. Bet kai negatyvo taurė persipildo ir jis ima veržtis į išorę, aplinkiniams atrodo, kad jie patys išgyvena nelengvą Ožiaragio situaciją.

Mergelė – nemaloni tiesa

Mergelėms svarbi savikontrolė, bet pakeliui į ją joms tenka kovoti su savo polinkiu tobulinti pasaulį, net ir prieš jo valią. Mergelės nusiteikusios negatyviai, jeigu jų planai sugriauti: net smulkmenos jas išmuša iš pusiausvyros, versdamos dalintis savo mintimis su aplinkiniais.

Jos pastebi žmonėse teigiamus dalykus ir tai vertina, bet neigiamos savybės kelia pasipiktinimą, kurį sunku kontroliuoti. Toms Mergelėms, kurios išmoko neišpilti negatyvo ant artimųjų ar pateikti jį ironiška forma, gyventi daug lengviau.

Skorpionas – slaptas negatyvas

Skorpiono viduje visada kunkuliuoja sudėtingos, prieštaringos mintys ir jausmai. Net būnant Skorpiono draugu sunku jį iki galo suprasti. Išoriškai tai komunikabilūs ir geranoriški žmonės, bet už stabilumo slypi emocijų vulkanas.

Kartais Skorpionai tiesiog spinduliuoja negatyvą, bet dažniausiai tai daro slapta, perduodami savo jausmus ir emocijas aštriomis frazėmis. Skorpionai retai atvirai išrėkia viską, kas susikaupė, dažniau tai daro jaunystėje, o vėliau nuolat dirba su savikontrole. Nėra baisesnio negatyvo šaltinio, nei nusivylęs ir supykęs Skorpionas.

Vandenis – laikinai toksiškas

Vandenis – gyvenimu besidžiaugiantis ir gyvas ženklas, bet labai jautrus išorės dirgikliams. Pakanka nemalonaus žodžio ar poelgio, net nukreipti į kitą žmogų, kad Vandenis užsipliekstų perpildytas neteisybės jausmo.

Kaip Vandenis užkrečia aplinkinius pozityvu, taip pat jis negali kontroliuoti ir savo toksiškumo bei blogos nuotaikos. Visos jo jausmų apraiškos nuoširdžios, todėl aplinkiniai tokie imlūs jo spinduliuojamam negatyvūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.