4 didžiausi tyleniai pagal Zodiako ženklą

Sakoma, tyli kiaulė gilią šaknį knisa. Iš tiesų už tylėjimo gali slėptis daug kas – ir drovumas, ir pasipūtimas, ir nenoras bendrauti su šalia esančiais žmonėmis. Štai didžiausi tyleniai pagal Zodiako ženklą.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2023, 12:06 PM

Vėžys

Vėžiai iš prigimties gana drovūs, jiems tenka nugalėti save, kad pasisakytų viešai. Kai tai tampa problema, ir Vėžys suvokia bendravimo svarbą, kad įtvirtintų savo autoritetą, jis greitai prisitaiko ir išmoksta lakoniškai reikšti savo mintis.

Vėžių polinkis į filosofją ir ilgus apmąstymus labiau tinka pokalbiuose dviese: jie gali įsiskverbti į bet kurio pašnekovo mintis ir jausmus. Jiems svarbu jausti pašnekovo nuotaiką ir parinkti reikiamus žožius, o didelėse kompanijose visiems neįtiksi.

Žuvys

Žuvys tampa tylenėmis, jeigu patiria vidinį diskomfortą, bet net pačios nesupranta tikrųjų priežasčių – tai gali būti nevykusi asociacija ar joms nemalonaus žmogaus dalyvavimas.

Net užsisklendusios Žuvys elgiasi mandagiai, bet nerodo nuoširdaus susidomėjimo pokalbiu.

Jautis

Visi Jaučio žodžiai turi svorį. Jie nelinkę į tuščius pokalbius ir bendrauti su nepažįstamaisiais iš mandagumo. Jo žodžiai, kaip ir tylėjimas, daugiareikšmiai, bet kartais jiems tiesiog būna neįdomi pokalbio tema ar tingisi švaistyti energiją tuštiems svarstymams. Už Jaučių tylėjimo dažnai slepiasi pyktis ir nepasitenkinimas.

Skorpionas

Skorpionas puikiai žino savo silpnąsias ir stipriąsias puses, todėl nuodingumą slepia po tylėjimu. Jis sugeria informaciją iš svetimų dialogų ir pastebi smulkmenas, padedančias daugiau sužinoti apie pašnekovus. Tai jam padeda vėliau kurti pasitikėjimu grįstus santykius ir bendrauti nebijant būti nesuprastam.

Skorpionas turi savo pasaulėžiūrą ir gyvenimiškas vertybes, kurios daugumai gali būti nesuprantamos. Jis linkęs neišsakyti savo minčių, o klausytis pašnekovo ir sukurti įspūdį, kad jį palaiko. Net su artimais žmonėmis jis daugiau klausosi, nei kalba. Skorpionai dažnai bendraudami ieško poteksčių ir paslėptų prasmių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.