3 Zodiako ženklai, rezgantys intrigas už nugaros

Jeigu jaučiate, kad jums už nugaros rezgamos intrigos, įdėmiau įsižiūrėkite į savo aplinką. Kai kurie žmonės išoriškai demonstruoja draugiškumą, kad užmigdytų budrumą, o po to netikėtai apstulbintų klastingu poelgiu. Astrologai pataria, su kurių Zodiako ženklų atstovais derėtų būti atsargesniems.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2023, 9:24 AM

Skorpionas

Tai pats klastingiausias Zodiako ženklas iš visų. Kartais jis pavirsta niekšinga būtybe, kurios netikėtas įkandimas suduoda mirtiną smūgį. Skorpionai iš prigimties pasižymi išskirtiniu įžvalgumu, kuriuo nevengia pasinaudoti ir piktam.

Skorpionai intuityviai sugaudo paslėptus „skeletus spintoje“, kuriuos žmonės gėdijasi parodyti. Jie kiaurai mato žmonių silpnybes ir skausmingus taškus. Jų gudrių ėjimų pagrindas yra ne tik noras manipuliuoti, bet ir apginti savo ir savo mylimųjų interesus. Jeigu Skorpionas jūsų pusėje, jums labai pasisekė. Jeigu ne, geriau ruoštis blogiausiam. Skorpiono kerštingumas žinomas visiems.

Mergelė

Dėl savo smulkmeniškumo praktiškajai Mergelei kartais pačiai tampa nejauku. Jos noras viską sudėlioti į lentynėles ir atitikti idealą tiesiog nepakenčiamas. Mergelė gali išvesti iš proto bet ką savo begalinėmis priekabėmis ir pamokymais. Neduok Dieve, jeigu staiga stabilus Mergelės pasaulis bus sugriautas kieno nors iš jos aplinkos.

Šio ženklo atstovai viską daro lėtai ir metodiškai, todėl jų kerštas būna šaltas. Už tai Mergelę galima priskirti prie klastingų ženklų. Ypatingas Mergelės piktybiškumas yra tai, kad smūgis bus suduotas priešininkui į nugarą pačiu netikėčiausiu momentu.

Ožiaragis

Kai kuriose situacijose šis ženklas gali būti beširdiškas ir žiaurus. Emociškai šaltas ir egoistiškas Ožiaragis nepraleis galimybės pasireikšti kaip piktasis genijus ar klastingas tironas. Ožiaragiui išties lengviau išsaugoti abejingą ir šaltą povyzą – bet tik povyzą.

Jo gyvenimo tikslas – slopinti kitus. Ožiaragis mano, kad jis yra visatos centras, ir kryptingai eina į savo tikslą, pakeliui naikindamas savo varžovus. Ožiaragis nejaučia aistros intrigoms, jis labiau linkęs monotoniškai ir nuobodžiai išmušinėti žmogui pagrindą iš po kojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.