3 didžiausi dabitos pagal Zodiako ženklą

Dabita nėra šiaip žmogus, kuris mėgsta madingai rengtis. Tie patys Vandeniai, Šauliai ir Dvyniai gali apsirengti ir senais drabužiais, bet atrodyti tarsi nužengę nuo žurnalo viršelio. Dabita renkasi turtingai atrodančius drabužius ir papuošalus, kad aplinkiniams pademonstruotų savo sėkmingumą ir turtingumą.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2023, 12:12 PM

Štai trys Zodiako ženklai, kurių atstovai, tiek moterys, tiek ir vyrai, renkasi apdarus vadovaudamiesi prestižu ir daugumos nuomone, o ne savo skoniu.

Liūtas

Liūtai mėgsta demonstruoti savo statusą, madingus drabužius, buitinę techniką – jie turi viską, kas geriausia. Jie puikuojasi atvirais apdarais, apkarstytais brangiais, dažnai dizainerių papuošalais. Liūtui svarbu statusas, todėl jis neleis sau apsivilkti seno ištampyti megztinio.

Liūtui patinka žibėti ir traukti susižavėjusius žvilgsnius. Net būdami vaikai Liūtai mėgsta vienos spalvos komplektus, turi gerą įgimtą skonį. Kartais rinkdamiesi tarp to, kas patinka ir kas madinga, teikia pirmenybę antram variantui, nes jiems svarbu, kaip jų išorę įvertins aplinkiniai. Liūtai – tikri dabitos, bet daugeliui jų pavyksta išlaikyti balansą tarp beskonybės ir išpuoselėti skonio.

Jautis

Jautis neleis paskutinių pinigų madingam prekės ženklui, o vietoj to nusipirks kokybišką kopiją, kurią sunku atskirti nuo originalo. Jautis žino vietas, kur parduodami geriausi drabužiai ir avalynė, pirmas suspėja į išpardavimus ir akcijas.

Jaučiui patinka atrodyti „už milijoną“. Jam svarbu jo įvaizdis ir prestižas, juk tai investicija į tolesnę karjerą. Jaučio namuose gali būti betvarkė, bet į susitikimą su draugais ar į darbą jis visada ateina pasitempęs, reguliariai atnaujina kirpimą, darosi manikiūrą, neleidžia sau vaikščioti suglamžytais drabužiais.

Ožiaragis

Jeigu Ožiaragis perka automobilį, tai renkasi jį salone ir naujausią modelį, net jeigu teks keletą metų mokėti paskolą, bet jis nepirks pasenusio egzemplioriaus iš antrų rankų. Gali rengtis paprastai, bet rinktis brangius aksesuarus, pavyzdžiui, laikrodį ar papuošalus. Amžinai aktuali klasika – Ožiaragio pasirinkimas.

Ožiaragiui patinka puikuotis turimais prabangos daiktais, ypač jei jie pirkti už paskutinius pinigus. Ožiaragio dabitiškumo šaltinis – jo ištikimybė klasikai, kuri brangiai atsieina, bet vienodai efektingai atrodo ir po 10, ir po 20 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.