4 didžiausi pataikūnai pagal Zodiako ženklą

Pataikavimas gali būti įkyrus ir akivaizdus, tačiau gali nepastebimai daryti poveikį pašnekovui ir padėti pelnyti jo palankumą. Ar žmogus moka pataikauti, priklauso ir nuo jo Zodiako ženklo.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2023, 11:15 AM

Štai Mergelėms sunkiai sekasi pataikauti, nes jos nepasirengusios sakyti netiesos, Vėžiai pataikauja nemokšiškai, o Liūtai pernelyg pripratę, kad jais pačiais žavėtųsi.

Tačiau šie 4 Zodiako ženklai sugeba pataikauti taip, kad jais norisi tikėti, ir kartais tai brangiai kainuoja.

Šaulys

Šauliai dėmesingi smulkmenoms, kai jiems tai naudinga. Gali būti šiurkštoki su artimais žmonėmis, bet su įtakingomis asmenybėmis ir dalykiniais partneriais elgiasi santūriai. Jie nuoširdžiai žavisi kitų pasiekimais, ir tai paperka.

Šaulys gali gražiai pateikti kitų žmonių pasiekimus, o jie mielai palaikys savo gerbėją ir už akių. Saldžios Šaulio kalbos liejasi, kol jis tikras, kad iš žmogaus jis gaus naudos, ar kad bendravimas su juo pagerins jo įvaizdį.

Skorpionas

Atviras nepridengtas pataikavimas – ne Skorpionams. Jie veikia atsargiai: nesakys draugei, kad ji sulieknėjo, jeigu tai netiesa. Greičiau pastebės naują suknelę ar pagražėjusią veido odą. Svarbiausias Skorpionų ginklas – tiesa, todėl jeigu reikia pasakyti ką nors gera, bet tokio dalyko nėra, jis geriau patylės.

Apipinant meilikavimais savo auką Skorpionams reikia būti atsargesniems su kritika ir pareiškimais už savo aukos nugaros. Skorpionai moka žiauriai juokauti ir privalumus paversti trūkumais, todėl rizikuoja prarasti pasitikėjimą, jeigu už akių žmones kritikuos, o į akis girs.

Žuvys

Žuvys moka žavėtis taip, kad pačios savimi tiki, todėl ir aplinkiniai lengvai priima jų komplimentus. Jos linkusios perdėti kitų privalumus, bet pataikavimas vis tiek atrodo natūralus.

Jeigu Žuvys, užkariaudamos to, kuriam pataikauja, palankumą, ir siekia kokių nors tikslų, paprastai jie nebūna akivaizdūs.

Dvyniai

Dvyniai gali vienodai lengvai kritikuoti ir pataikauti, kartais tą net daro vienu metu. Jų nuotaika ir nuomonė greitai keičiasi, kaip ir pasakyti žodžiai.

Girdėti Dvynių pagyras malonu, jie moka kalbėti gražiai ir įkvepiančiai, nesivaržydami pasisakyti viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.