4 Zodiako ženklai, turintys geriausią humoro jausmą

Humoro jausmas – viena iš tų savybių, kurias išugdyti labai sunku. Paprastai jis būna įgimtas, o tai reiškia, kad tiesiogiai priklauso nuo žvaigždžių išsidėstymo gimstant.

 Humoro jausmas – viena iš tų savybių, kurias išugdyti labai sunku.<br> 123rf nuotr.
 Humoro jausmas – viena iš tų savybių, kurias išugdyti labai sunku.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 10:57 AM

Štai keturi Zodiako ženklai, kurie net pačioje tragiškiausioje situacijoje geba įžvelgti ką nors juokinga. Jie turi patį geriausią humoro jausmą.

Dvyniai

Dvynių ženklo vyrai ir moterys sugeba prajuokinti net pačius niūriausius pesimistus. Jiems dėl to nereikia apsimesti linksmais, jie natūralūs, kaip vaikai. Kartais jie net sutrinka, kodėl jų kalbos ir poelgiai sukelia šypseną. Dvyniai nemato savo žodžiuose nieko komiško, bet visi kiti negirdėjo nieko juokingesnio per visą dieną. Betarpiški ir žavūs Dvyniai sugeba prajuokinti kitus, nieko specialiai nedarydami.

Liūtas

Liūtai sukurti dėl scenos ir gerbėjų. Jie siekia atkreipti į save kuo daugiau dėmesio. Jiems labai patinka linksmai leisti laiką. Jeigu Liūto nuotaika gera, jis visą vakarą laidys pokštus, nors kiek lėkštokus, bet pakili nuotaika bus garantuota.

Vandenis

Intelektualo Vandenio humoras visai kitokio pobūdžio. Šio Oro ženklo atstovai gana aštraus proto ir neieško žodžio kišenėje. Jie – tikras nenusibodusių juokingų istorijų lobynas, daugelį jų jie sukuria patys. Tai toks žmonių tipas, kurie moka padaryti aštrią pastabą tinkamu momentu. Iš prigimties Vandenis – plevėsa, kompanijos siela, pasirinkęs visus linksminti iki begalybės. Vandenio keistumas – patikimas ginklas prieš rūgščias minas.

Svarstyklės

Svarstyklės kolekcionuoja vykusius pokštus, subtilius anekdotus su protinga potekste, komiškas frazes. Pasitaikius progai jie sužibės bet kokioje kompanijoje, linksmindami publiką perlais iš savo humoristinės kolekcijos. Įspūdingas juokingas istorijas Svarstyklės gali kurti ekspromtu. O pašnekovams belieka tik kvatoti ir spėlioti, ar Svarstyklės išgalvojo kuriozinį pokštą, ar tai juokingas atvejis iš jų gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.