4 labiausiai „velnių priėdę“ Zodiako ženklai

Šių iš pažiūros ramių Zodiako ženklų viduje slepiasi tūkstančiai velnių. Aplinkiniai dažnai nė neįtaria, kokia pavojinga gelmė juose slypi. Prie tokių ženklų priklauso ne tik Vandens ženklai, bet ir vienas Oro.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2023, 12:24 PM

Žuvys

Žuvų daugialypumą slepia jų neperprantamas šaltas žvilgsnis ir apsimestinis abejingumas. Jos neskuba atsiverti nepažįstamiems, nors iš pažiūros atrodo bendraujantys ir draugiški žmonės. Tik artimi žmonės, nugyvenę su Žuvimis dešimtis metų, pradeda po truputį atrasti visas šių sudėtingų asmenybių briaunas.

Neretai Žuvys kitiems atrodo iracioanalios ir nesuprantamos. Žuvų gelmėse slypi noras eksperimentuoti, svajingumas, besiribojantis su saviapgaule. Kai Žuvys staiga užima vadovaujančias pareigas įmonėje, nors visada buvo šešėlyje, visiems tai būna netikėtumas. Žuvys pateikia ir nemalonių staigmenų: gali 10 metų gyventi su mylimąja ir kentėti jos išdagas, o po to staiga išeiti ar susirasti meilužę, sukeldami šoką giminaičiams ir sutuoktinei.

Vėžys

Vėžių magnetizmas ir ramybė slepia ne šiaip gelmes, o liūną, pilną tikrų velnių. Atrodo, kad Vėžiai kažką slepia, ne iki galo pasako, o dažnai elgiasi įtartinai, bet paprastai taip reiškiasi jų įgimtas drovumas. Jie gali atrodyti nuobodūs ir neįdomūs, bet susipažinus artimiau atsiskleidžia kaip gyvenimu besidžiaugiantys fantazuotojai, kaip reikiant „priėdę velnių“.

Skorpionas

Skorpiono gelmėse gyvena viso labo vienas nelabasis, bet jo griaunamoji jėga daug kartų didesnė, nei visų velnių liūno. Skorpiono vidinį pasaulį kaitina kerštingumas ir liguista savimeilė. Šis ženklas draugiškas, aktyvus, sėkmingas, bet visuomet yra jausmas, kad jo atstovai yra kažko apsėsti, bet slepia savo aistrą.

Apie vidinius Skorpiono demonus jau sklando legendos. Tačiau Skorpionas puikiai susitvarko su paranoja, pavydu ir kitomis jo gyvenimą jaukiančiomis savybėmis. Jis gali įtikinti save ir aplinkinius, kad yra teisuolis, bet kai plyksteli jo vidinė ugnis, atsiveria naujos jo sielos pusės.

Svarstyklės

Dangus, kaip ir vandens gelmė, yra begalinis ir savyje slepia daugybę paslapčių. Svarstyklės paslaptingumu gali varžytis net su Vandens ženklais. Savo „liūną“ jos susikuria sau pačios, gindamos savo vidinį pasaulį nuo įsikišimų.

Jaunos Svarstyklės – lyg atversta tuščia knyga, bet kuo daugiau atsiranda gyvenimiškos patirties, tuo labiau šio ženklo atstovai užsidaro nuo žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?