4 Zodiako ženklai, kurie įsitikinę, kad jiems niekas nesiseka

Vieni visą gyvenimą perka loterijos bilietus, bet nelaimi išsvajoto prizo, o kiti atsitiktinai randa bilietėlį ir tampa automobilio laimėtojais. „Nesėkmingieji“ net ir laimėję pradeda skųstis dideliais mokesčiais dėl laimėto prizo, užuot tiesiog pasidžiaugę.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2023, 1:24 PM

Nesėkmė dažnai būna tik mūsų galvoje – tai baimė, kad nepasiseks, negatyvi nuostata ir nemokėjimas pasinaudoti aplinkybėmis. Štai Zodiako ženklai, kuriems tai labiausiai būdinga.

Ožiaragis

Ožiaragis įtariai žiūri į šviesųjį savo gyvenimo dryžį, nes yra įsitikinęs, kad po jo seks nemalonumų dryžis. Jo intuicija gerai išvystyta, todėl jis išvengia daugelio sunkumų, bet turėdamas kario dvasią kartais pats pradeda kurti problemas.

Ožiaragis – pragmatikas, jis žino, kad už didelių dalykų stovi darbas, o ne sėkmė. Ožiaragiai didžiuojasi savo pergalėmis ir su malonumu pasakoja savo giminaičiams ir draugams apie eilines savo gyvenimo nesėkmes. Ožiaragis netiki sėkme, o Fortūna netiki juo, nors iš tikrųjų sunkiose situacijose jam fantastiškai sekasi.

Vėžys

Vėžiai dažnai tampa kieno nors istorijų antraplaniais herojais ir kitų žmonių sėkmės liudininkais. Jiems trūksta drąsos surizikuoti ir išbandyti savo sėkmę, juk stabilumas geriau nei nusivylimo rizika. Šio ženklo atstovai mėgsta tariamąją nuosaką: „jeigu būčiau užėjęs į parduotuvę, neatsiliepdamas į telefono skambutį, būčiau tapęs milijonuoju pirkėju“ arba „jeigu būčiau nedelsęs ir pirmas pateikęs atsakymą į klausimą, būčiau gavęs paaukštinimą“.

Vėžiai nori pasakiškų įvykių ir sėkmingo aplinkybių susiklostymo, bet pamiršta, kad patys gali turėti įtakos savo gyvenimo permainoms.

Mergelė

Mergelė skeptiškai žiūri į Fortūną. Yra – gerai, nėra – ir nereikia. Šis ženklas pats paskaičiuoja visas įvykių tikimybes ir pasirenka patrauklų kelią. Mergelė nesitiki sėkmės, o kliaujasi žiniomis ir patirtimi.

Mergelei ima sektis, jeigu ji atleidžia savo geležinį kumštį ir liaujasi prognozuoti įvykius. Nelinkusios į riziką Mergelės dažnai praleidžia šansus todėl, kad tiesiog jų nemato. Jų skepticizmas neleidžia dalyvauti loterijose, o jeigu taip nutinka ir pavyksta laimėti bilietus į kiną, staiga pasirodo, kad seanso data ankštame Mergelių grafike jau užimta.

Svarstyklės

Iš tikrųjų Svarstyklėms daug kas sekasi: nepaisant audringos jaunystės, jos susiranda gerus, ištikimus sutuoktinius su stipriu charakteriu. Jos turi puikius vaikus ir ištikimus draugus. Bet kažkodėl pačios Svarstyklės laiko, kad joms nesiseka, nors daugybė istorijų rodo priešingai.

Svarstyklėms dažnai sekasi smulkmenos: jos gali rasti pinigų ar telefoną, bet po to seka nenumatytos išlaidos, pranokstančios gautus pinigus. Po tokių dėsningumų Svarstyklių polinkis į filosofinius apmąstymus padeda padaryti išvadą, kad sėkmė – tai nieko gero.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.