4 Zodiako ženklai, neturintys gėdos

Gėdos neturinčiam žmogui nerūpi aplinkinių nuomonė, jis elgiasi veikiamas emocijų ir šios minutės potraukių. Jo netrikdo tai, kad jis kelia diskomfortą aplinkiniams ir pažeidžia elgesio taisykles.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 11:27 AM

Begėdžiai gali šokti ant stalo, leisti sau nepadoriai elgtis – tam tikromis aplinkybėmis tą sugeba bet kas, tačiau šie Zodiako ženklai labiau už kitus stebina aplinkinius begėdišku elgesiu.

Avinas

Avinams principų neturėjimas ir savivalė padeda karjeroje. Bet aplinkiniams „įžūlūs ir egoistiški“ šio ženklo atstovai atrodo begėdžiai. Avinas gali išduoti, įžeisti, pažeminti, jeigu jam bus leista tai padaryti arba jis bus išprovokuotas.

Skirtingai nuo kitų Zodiako ženklų, Avinai nemeluoja, o be sąžinės graužimo sako tiesą. Jie girdi priekaištus, kai atsisako padėti tiems, kurie kažkada jiems padėjo. O dėl konfliktų, kuriuose jie dalyvauja, būna gėda net atsitiktiniams liudininkams.

Žuvys

Žuvys kaltinamos begėdyste dažnai dėl melo, nors iš tiesų jos tik truputį pagražina tiesą, o kartais net iš tiesų tiki tuo, ką sako. Vyrai savo išrinktosioms prižada oro pilis, o tada sutinka kitą. Problema tampa jų noras gauti dėmesio iš priešingos lyties, taip pat žalingi įpročiai ir platus draugų ratas.

Viena Žuvų ženklo ypatybių – polinkis pasiduoti iliuzijoms ir sumaišyti realybę su fantazija. Žuvys sąžiningai stengiasi idealiai gyventi, ugdyti savo charakterį, bet negali atsispirti savo silpnybėms, motyvuodamos tuo, kad gyvena tik kartą.

Svarstyklės

Jeigu Svarstyklių charakterio lėkštelė pakrypusi link sveiko proto ir kilnumo, tai bus idealus ir labai dvasingas žmogus. Bet jeigu Svarstyklėms dėl jauno amžiaus ar išorinių aplinkybių paprasčiau būti žiaurioms ir egoistėms, jose neliks gėdos.

Svarstyklės siekia būti principingos, viską daryti teisingai, bet periodiškai „nutrūksta“ ir tampa šaltos, elgdamosi prieš savo sąžinę. Begėdiškumo ir egoizmo gali reikalauti susiklosčiusi situacija, pavyzdžiui, ginant artimą žmogų.

Dvyniai

Dvyniai smalsūs ir aktyvūs, jiems norisi viską išbandyti ir mėgautis gyvenimu, o aplinkinių nuomonė juos nors ir jaudina, bet nepriverčia išsukti iš savo kelio. Jie – lyg amžini vaikai.

Dvyniai nori viską išbandyti savo kailiu, jie atviri naujovėms. Kartais jiems sunku suprasti, kas teisinga, o kas nekultūringa ir neleistina, bet kaip tik dėl jų ypatingo požiūrio į leistinas ribas visuomenė ir vystosi, labiau toleruoja kitas kultūras, tikėjimus, pomėgius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.