4 Zodiako ženklai, kurių atstovės palieka vyrams didžiausią įspūdį

Astrologai mano, kad Zodiako ženklas veikia visas gyvenimo sritis – nuo ​​finansų iki meilės.

 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2023, 1:11 PM

Taigi, jei gimėte po vienu iš šių Zodiako ženklų, tikėtina, kad dažnas sutiktas vyras ilgai negalės jūsų pamiršti – tokį ryškų įspūdį jūs jam paliksite.

Liūtas

Gimusios po šiuo ženklu moterys mėgsta dėmesį, todėl jos daro viską, kad būtų prisimintos. Tokia moteris dažnai palieka įspūdį vos ją pamačius – ji būna stilingai apsirengusi, mėgsta ryškų makiažą, neįprastus kvepalus.

Toliau bendraujant įspūdis tik stiprėja: Liūtė moka pajuokauti, bendrauja drąsiai, bet tuo pačiu maloniai. Tikėtina, kad vos atsisveikinęs su šio ženklo atstove vyras ims jos ilgėtis ir lauks kito susitikimo, o jeigu jų santykiai taps rimtesni, vėliau ilgai jos nepamirš.

Vėžys

Šio ženklo atstovės būna švelnios, grakščios, pažeidžiamos. Tokia moteris ieško vyro, kuris būtų nusiteikęs ja rūpintis, į kurio petį būtų galima atsiremti. Šalia jos vyras dažnai pasijunta tikras herojus ir dėl jos labai stengiasi.

Tikėtina, kad nutrūkus santykiams vyras vis atsimins buvusią šio ženklo mylimąją, nes jokiai kitai nesijus toks reikalingas ir svarbus.

Mergelė

Sakoma, kad už kiekvieno stipraus vyro yra moteris, kuri jam vadovauja. Taip santykiuose elgiasi Mergelės. Jos švelniai, subtiliai ragina išrinktąjį siekti karjeros ar skatina domėtis naujais dalykais ir vis jį pagiria. Taigi vyras pasiryžęs daug dėl tokios moters padaryti.

Be to, Mergelė yra išmintinga. Vyrui patinka, kad iš jos sulaukia gerų patarimų, visuomet būna išgirstas, suprastas ir nukreiptas reikiama linkme.

Skorpionas

Tai – labai aistringos, gyvenimu besimėgaujančios moterys. Šio ženklo atstovė gali žaisti su vyru kaip katė su pele, nepaliaujamai flirtuoti ir visaip jį stebinti. Be to, Skorpionė moka surengti netikėtus pasimatymus ir nustebinti lovoje.

Jeigu santykiai su tokia moterimi nutrunka, jie visam laikui palieka vyrui neišdildomų įspūdžių ir jis visas kitas partneres lygina su ja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.