4 Zodiako ženklai, kurie turi viduje tūnantį žvėrį

Gyvulišką pradą turi kiekvienas žmogus, juk visi biologine prasme yra žinduoliai, bet kai kuriems Zodiako ženklams, pavyzdžiui, pakylėtosioms Svarstyklėms ar idėjiniams Šauliams, pirminių instinktų pasireiškimą slopina aukšta moralė ir dorovingumas.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2023, 12:27 PM

Visiems nelengva kovoti su vidiniais demonais, bet yra keli Zodiako ženklai, kuriems tai yra sunkiau nei kitiems.

Jautis

Jaučiuose stiprūs pirmykščiai instinktai, jam pirmoje vietoje – ginti savo gyvenimą, skanus maistas ir nuolatinio partnerio turėjimas. Jautis labiausiai „laukinis“ iš visų Zodiako ženklų, jis labiausiai prisirišęs prie materialinių gėrybių ir mažiausiai suinteresuotas dvasingumu. Jautis laikomas ir pačiu žemiškiausiu Zodiako ženklu.

Gyvuliškas pradas padeda Jaučiams pasiekti aukštumų karjeroje, versle, juk jie supranta geros vietos visuomenės hierarchijoje reikšmę. Jie turi stiprų išgyvenimo, tikslo siekimo instinktą – atkaklumas ir ištikimybė pasirinktam keliui daro Jaučius sėkmingus ir pasiturinčius.

Ožiaragis

Ožiaragio užsispyrimas kenkia pirmiausia pačiam Ožiaragiui, bet tai dalis jo gyvliškojo prado, kuris gyvena jame ir trukdo užmiršti sąžinę ir principingumą. Šiame Zodiako ženkle gyvena „kilnus žvėris“. Jis gali mirtinai subadyti, bet nepadarys to iš nuobodulio, o tik gindamas savo ribas.

Ožiaragis turi romantikos, kurią kruopščiai slepia dėl būtinybės kovoti – jis kaunasi už maistą, darbą, mylimą žmogų. Šie žmonės – gladiatoriai, kuriuose įgimtas principas „išgyvena stipriausi“.

Skorpionas

Skorpiono prigimtį geriausiai atskleidžia žinoma pasaka apie tai, kaip varlė perkėlė skorpioną per upę: jis suprato, kad žūsta, bet nesusilaikė ir įgėlė tai, kuri padėjo jam susidoroti su sunkumais.

Skorpionas – tikras plėšrūnas. Šis gyvuliškas pradas labai trukdo Skorpionams asmeniniame gyvenime, bet dažnai padeda karjeroje. Jis gali nepastebėti, kaip sukels skausmą artimiesiems, ir ilgai tramdo savo pavojingą prigimtį, bet pakanka atsipalaiduoti, ir paaiškėja, kad į gerą elgesį su savimi atsakė piktuoju.

Liūtas

Liūto gyvuliškasis, arba katiniškasis, pradas jį apdovanoja gracija, kilnumu ir garbėtroška. Žvėrių karalius negali būti kitų Zodiako ženklų šešėlyje: prigimties šauksmas verčia Liūtus nuolat ieškoti pripažinimo, karjeros augimo ir turto.

Liūtai moka panaudoti savo gyvuliškąją pusę. Jos dėka jie nuolat tobulėja, siekia būti protingesni, stipresni, sėkmingesni. Liūto charakteris padeda siekti pergalių, bet slegiančiai veikia iškilus sunkumams. Liūtams nedera pamiršti, kad nei patys stipriausi žmonės klysta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?