3 Zodiako ženklai, kurie gali nukentėti per savo gerą širdį

Žinoma, gerumas yra viena gražiausių žmogaus savybių. Ir visgi, kai to gerumo pernelyg daug, pats žmogus gali dėl to nukentėti – aplinkiniai gali jį išnaudoti.

 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2023, 1:32 PM

Štai trys Zodiako ženklai, kuriems labiausiai gresia būti nuskriaustiems per savo gerumą.

Vandenis

Šio ženklo atstovai – tikri geriečiai, paprastai jie ir labai maloniai bendrauja, ir būna nuoširdūs, be to, jiems netrūksta energijos. Jie nepasiduoda neigiamoms emocijoms ir nesmerkia netgi tų, kurie su jais pasielgia nesąžiningai. Atrodo, kad jei aplink būtų daugiau tokių žmonių, gyvenimas taptų šviesesnis.

Jautis

Jaučiai iš prigimties geri, teisingi, atviri ir užjaučiantys. Tų pačių savybių jie tikisi ir iš aplinkinių. Taigi su Jaučiu bendrauti malonu, bet jam tai ne visuomet gerai baigiasi – kartais jis tampa apgaulės auka ar nukenčia nuo sukčių.

Žuvys

Jos taip pat mielos ir geranoriškos, be to, stengiasi nepastebėti neigiamų aplinkinių savybių ar įpročių. Jos nesivelia į skandalus net tada, jeigu kažkas jų atžvilgiu pasielgia neteisingai, tik pasistengia nuo tų žmonių atsiriboti. Deja, kenkėjiškai nusiteikę žmonės kartais Žuvų gerumu pasinaudoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.