5 tobulos poros pagal Zodiako ženklą

Kas tobulai tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Ir atvirkščiai. Tai pasakytina ir apie skirtingų Zodiako ženklų romantinius santykius.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2023, 1:43 PM

Egzistuoja ženklų deriniai, kuriems tiesiog pačių žvaigždžių yra nulemta būti kartu. Jiems lengviau rasti sąlyčio taškus, be to, juos ir pasąmoningai traukia vieną prie kito jau nuo pačių pirmųjų pažinties minučių draugų rate.

Vandenis ir Svarstyklės

Šių ženklų atstovai turi daug bendrų pomėgių. Vieno nestandartiniai pomėgiai, kurie ką nors kitą galėtų atbaidyti, kito partnerio bus priimti su džiaugsmu.

Nenuginčijamas privalumas kuriant laimingą ateitį yra ir tai, kad Vandenis ir Svarstyklės moka nusileisti, kai tai būtina. Jiems svarbiau išsaugoti santykius, nei patenkinti savo išdidumą.

Vandenis ir Svarstyklės sugeba nugludinti aštrius kampus, spręsti konfliktus taikiai ir vengti bereikalingų emocijų.

Vėžys ir Žuvys

Vandens stichijos atstovai jau per pirmą susitikimą atveria vienas kitam širdį. Bėgant laikui šis šviesus jausmas paprastai tik stiprėja.

Ko gero, esate girdėję, kad mylimieji neturėtų dirbti kartu, nes taip galima sugadinti santykius. Tačiau tai pasakytina tikrai ne apie Žuvis ir Vėžį. Gana dažnai romantiniai partneriai, gimę po šiais ženklais, būna ir kolegomis darbe.

Būna, kad šie Vandens ženklai susipažįsta bendroje veikloje. Neretai jie pradeda bendrą verslą, jau būdami santykiuose. Dėl to ir asmeninis, ir profesinis Žuvų ir Vėžių gyvenimas paprastai tik laimi.

Vandenis ir Dvyniai

Tarp idealių Zodiako porų – ir Dvyniai bei Vandenis. Jie dažnai susieina per bendrus interesus pačiose nestandartiškiausiose srityse ir keisčiausiose situacijose. Kiekvienas šiek tiek „pačiuožęs“, ir tai, savo ruožtu, traukia antrąjį.

Oro ženklai nebijo naujovių ir eksperimentų, visaip palaiko partnerį jo darbuose.

Iš šalies Dvynių ir Vandenio gyvenimas gali pasirodyti chaotiškas. Bet jiems šie santykiai – džiaugsmo, šviežių emocijų ir tikros laimės uraganas.

Šaulys ir Avinas

Žmogus, gimęs po Avino ženklu, turi didelius šansus atrasti laimingą meilę santykiuose su tos pačios stichijos „kolega“ – Šauliu.

Jų santykiai pilni įkvėpimo ir energijos, kuri matoma plika akimi. Šaulys su Avinu visada labai lengvai supranta vienas kitą.

Iš šalies šie žmonės gali pasirodyti labai „triukšmingi“, net išprotėję. Bet čia yra būtent tai, ko kiekvienam iš jų reikia, ir kaip tik dėl to Avinas ir Šaulys jaučiasi gyvi ir laimingi.

Ožiaragis ir Jautis

Ožiaragio ir Jaučio laimingų santykių laidas – emocijos ir aistra. Romantikos ir švelnumo šiuose santykiuose ne itin daug.

Bet tokia padėtis nė kiek neliūdina Jaučio ir Ožiaragio, kuriems norisi šaukti, kad visi girdėtų, koks puikus jų išrinktasis. Jie ir iš tiesų sužavėti savo antrąja puse. Ožiaragio ir Jaučio poroje pakanka emocijų ir aistros.

Prie laimingos ateities prisideda ir tai, kad dauguma Jaučių ir Ožiaragių visiškai atsidavę antrajai pusei, turi tuos pačius pomėgius ir palaiko net pačius drąsiausius planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.